Locul din România cu apă sărată și proprietăți terapeutice care îți aduce aminte de apele cristaline și lagunele de pe insula Mauritius

Ultima actualizare:

În căutarea vacanței perfecte, mulți dintre noi pot fi tentați să pornească spre destinații exotice, în cele mai îndepărtate locuri ale lumii. Dar, în ciuda frumuseții și condițiilor de vis de care ne putem bucura în asemenea locuri, de multe ori, acea perfecțiune pe care o căutăm se află, de fapt, la doar câțiva kilometri distanță, în propria noastră țară. Un astfel de loc de vis este și lacul Techirghiol.

Techirghiol este un loc unde frumusețea și sănătatea se îmbină
Techirghiol este un loc unde frumusețea și sănătatea se îmbină

Fiecare dintre noi ne dorim o vacanță perfectă, într-un loc atât de frumos încât pare desprins dintr-o poveste. Adesea, în căutarea unei asemenea destinații, ne facem bagajele și pornim spre cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, cum ar fi Bali, Tanzania, ori Mauritius. Însă, de multe ori, pentru a găsi acea destinație de vis pe care o căutăm nu trebuie să zburăm de-a lungul globului, dearece ea se poate afla la doar câțiva kilometri distanță, în propria noastră țară. Un asemenea loc de vis este și lacul Techirghiol, care pe lângă frumusețea rară care te va face să crezi că te afli tocmai în Mauritius, are și o mulțime de proprietăți terapeutice.

Da, pe lângă frumusețea din jur, aici se pot face și o mulțime de tratamente, pentru o serie lungă de afecțiuni. Despre nămolul de aici se știe de mult timp că are beneficii pentru sănătate, iar stațiunea de la Techirghiol profită din plin de acest lucru. Dacă vă întrebați la ce vă poate ajuta nămolul, ei bine, printre posibilele avantaje se numără tratarea reumatismului, dar și a diverselor boli neurologice, respiratorii, ori chiar ginecologice.

Lacul Techirghiol, un loc de o frumusețe rară

Iar chiar dacă vă numărați printre cei care nu au nevoie de beneficiile de sănătate aduse de nămol, asta nu înseamnă că trebuie să îl evitați. Potrivit celor ce s-au bucurat de experiența unei vizite în acest loc, nămolul este extrem de relaxant. Desigur, aveți mai multe opțiuni la dispoziție, atunci când vine vorba despre sănătate și relaxare. Băile în apă sărată, ori acupunctura, se numără printre lucrurile de care puteți beneificia la Techirghiol.

Așa că dacă doriți o destinație perfectă, de ce să cheltuiți bani pentru a pleca la capătul lumii, când România deja vă oferă un asemenea loc precum lacul Techirghiol, unde frumusețea și sănătatea se îmbină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net