Ani Crețu, lună de miere în Mauritius. Actrița din fostul grup ”Vacanța Mare” arată excepțional în costum de baie

#Exclusiv Click!

Actrița Ani Crețu (44 de ani) s-a bucurat zilele trecute de o frumoasă lună de miere în Mauritius, acolo unde s-a simțit ca în paradis în perioada 10 ianuarie - 19 ianuarie. Chiar dacă este împreună cu Marcel Chiva de aproape 15 ani, cei doi s-au căsătorit religios anul trecut în luna noiembrie, luându-și mai mulți prieteni si apropiați prin surprindere.

Ani Crețu arată foarte bine în costum de baie!

Au împreună un băiat isteț, pe Adan, care va împlini 10 ani anul acesta în luna martie. Și pentru că era necesară o lună de miere care să marcheze și frumosul eveniment din familia lor, Ani Crețu și-a luat soțul și băiatul și au plecat într-un sejur de vis, tocmai în Mauritius.

Citește și: Afirmaţia medicului Mihaela Bilic care a declanşat un adevărat război în mediul online

„Pentru noi a fost de vis pentru că facem tot posibilul să avem un sentiment de vacanță, ne simțim foarte bine împreună, facem lucruri frumoase, mai ales pentru Adan. El a prins toată ziua tot felul de animale, am prins niște pești și noaptea pe Wikipedia am citit că sunt otrăvitori și puteam să o pățim, am prins crabi, a hrănit crocodili, ne-am dus la țestoasele mari.

Mi-au plăcut oamenii,  am aflat că acolo nu există rasism, că se luptă foarte mult împotriva corupției, că oamenii sunt sprijiniți, că educația, sănătatea sunt gratuite, că persoanele în vârstă, cu probleme, au gratuități peste tot, că dacă nu ai bani și ești într-un impas, guvernul știe și vine la ușă și te ajută pentru copii să meargă la școală. Îți dau bani, îți dau haine, îți dau de toate.

Promovează foarte mult lupta lor pentru refacerea ecosistemului, protejează foarte multe specii, pentru a le face habitatul lor natural. Au un respect extraordinar pentru ce înseamnă viață!

M-a fascinat foarte mult cum insula este protejată de bariera lor de corali care este a treia din lume și cât respect au față de chestia asta pentru că altfel le-ar mătura țărmurile. Noi am combinat partea de confort-lux cu natura și cu partea de sălbăticie a lor.”, a povestit Ani Crețu pentru Click!.

Vezi și: Ani Creţu, într-un filmuleţ medical care poate salva vieţi. E bine să-l vezi!

Cu ce vine din vacanță

„Nu am avut foarte multe lucruri de luat. Abia am găsit câteva suveniruri pentru apropiați”, a mai adăugat actrița, care a fost întrebată de ce a făcut așa târziu pasul cu căsătoria și cununia civilă.

Ani Crețu nu simte nevoia de a-și explica trăirile și sentimentele. Actrița este doar fericită că are acasă echilibrul de care are nevoie în familia sa.

„De ce acum? Nu am să-ți dau un răspuns! De ce nu acum?, ți-aș răspunde! Lucrurile se fac când le simțim. Ne-am uitat ochi în ochi, au fost un cumul de factori. Probabil că în perioada asta sau la vârsta asta, după atâția ani de zile, ne cunoaștem atât de bine. Eu cred că  Marcel mă știe mai bine pe mine decât îl știu eu și invers. Eu știu exact cum va reacționa în anumite situații. El nu știe! Și invers! Eu știu, când intră pe ușă, dacă a avut o zi grea, după felul în care respiră, și îl las în pace. Am ajuns la performanța de a nu ne călca pe butoanele sensibile, pentru că știm care sunt! Ne dorim liniște și ne găsim echilibrul toți 3!”, a mai adăugat Ani Crețu despre relația frumoasă pe care o are cu soțul său, Marcel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
madalina manole facebook jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina