Ani Crețu a experimentat schimbări divine după ce s-a căsătorit cu Marcel Chiva, după 14 ani de relație

#Exclusiv Click!

Ani Crețu (44 de ani) s-a căsătorit aproape 15 ani de relație cu Marcel Chiva! Cei doi și-au jurat iubire veșnică în urmă cu câteva săptămâni, într-un cadru restrâns, doar în compania celor dragi. 

14 ani și jumătate au trecut pentru ca Ani Crețu și partenerului ei de viață să spună DA în fața ofițerului stării civile. Deși au un copil împreună, cei doi au lăsat timpul să treacă. Până la urmă, s-au gândit că sunt să rămână împreună pe viață, așa că au oficializat și legal, și creștinește relația de iubire. Ulterior, fosta membră a grupului Vacanța Mare a experimentat schimbări divine.

 „Cred că s-a schimbat un lucru la nivel de suflet în fața lui Dumnezeu. În rest, absolut nimic. În ultimii trei ani și jumătate trăim cu adevărat povestea noastră de dragoste. În ultimii trei ani și jumătate, după ce s-a ajuns la o stabilizare a sănătății copilului, am avut timp și pentru noi. Spun asta pentru că înainte a fost chestia aia de îndrăgosteală, de tumultul care a venit odată cu maternitatea mea. Însă, timp pentru noi, pentru iubirea noastră, avem practic de trei ani și jumătate. Asta a fost relația noastră! Ce să facem?

Cred în ceea ce îi este dat unei persoane de la Dumnezeu, dar cred că trebuie să întinzi mâna după mărul de pe marginea drumului să obții ce îți dorești”, ne-a declarat Ani Crețu.

Actrița a povestit și cum s-a cunoscut cu soțul ei. „Nu ne-am plăcut din secunda în care ne-am văzut. Ulterior, la ziua lui Mugur a fost o invitație să bem o șampanie și uite că avem 14 ani. În 14 ani nu ne-am certat niciodată, noi nu vorbim. Trimitem mesaje prin copil”.

Ani Crețu, cunoscută pentru cariera de actriță

Ani Crețu a devenit cunoscută și apreciată de o țară întreagă după ce a apărut în serialul de succes “Vacanța Mare”, unde a jucat rolul “Urinelei”, o domnișoară cochetă cu fițe care se iubea cu Axinte, fiul lui Costei și al Lenei.

„Poate revenim, poate nu revenim cu acest proiect?! Nu se știe nimic! A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, sunt atâția ani de zile petrecuți pe platourile de filmare. M-am format ca într-o armată acolo și nu am cum să nu îi duc dorul. Pe lângă faptul că noi am făcut acest serial de comedie, pe noi ne leagă foarte multe amintiri frumoase unii de ceilalți.

Drept pentru care dacă nu îți este dor de filmări, de personaj, îți este dor de oamenii cu care ai filmat și cu care ai împărțit o bucată de pâine. Nici nu știu câte ore filmam atunci pe zi, nu le-am numărat. Filmam nopțile, filmam prin pădure. Filmam cât era nevoie, dar nu cred că a fost unul dintre noi să se plângă de muncă. Pentru că făceam meseria asta cu bucurie”, a mai spus Ani Crețu, pentru Click!.

Ani Crețu: “Vreau totul de la viață”

„În momentul de față, de la viață îmi doresc totul, dar să fie spre binele meu suprem. Îmi doresc tot ca orice om. Vrei să fiu ipocrită? Nu am fost niciodată! Îmi doresc ceea ce este mai bun pentru familia mea pentru mine, pentru copilul meu, dar cu condiția să fie spre binele nostru suprem”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
cub adriana iliescu și eliza png
cub andreea esca png
cub cornel ilie png
cub irina margareta nistor png
alexandra dinub jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1