Luna Nouă din aprilie 2023. Va fi o săptămână interesantă pentru zodia Berbec și Vărsător

Luna Nouă în ultima săptămână din aprilie 2023 aduce sfârșituri dramatice și noi începuturi transformatoare, indiferent dacă ești pregătit sau nu, mai ales pentru câteva semne zodiacale. Luna Nouă din ultima săptămână din aprilie 2023 este a doua Lună Nouă din Berbec a anului și, deoarece coincide cu sezonul eclipselor, ar fi bine să fii pregătit pentru schimbări.

Luna Nouă din aprilie aduce sfârșituri dramatice și noi începuturi. Foto: Sthutterstock
Luna Nouă din aprilie aduce sfârșituri dramatice și noi începuturi. Foto: Sthutterstock

Luna Noua și Berbecul

O altă lună nouă a Berbecului? După cum vă amintiți, în prima zi a echinocțiului de primăvară 2023, Soarele și Luna s-au aliniat pentru a introduce noul an astrologic cu o Lună Nouă foarte puternică și foarte norocoasă, martie 2023, în Berbec. Odată cu ea, stelele ne-au făcut să simțim fiorul și goana unei noi activități dramatice care să se potrivească cu energia cosmosului, în timp ce planetele se mutau în teritorii complet neexplorate.

Orice manifestări sau obiective pe care le-am inițiat atunci au fost infuzate cu acea energie îndrăzneață și proaspătă de început. Dacă dintr-un motiv oarecare ați ratat șansa de a vă valorifica esența magică, stelele sunt din nou aliniate pentru a ne aduce o altă Lună Nouă a Berbecului. Dar, acesta are propria sa semnătură unică.

Da, eclipsa de soare din aprilie 2023 adaugă un strat suplimentar de condiment pe măsură ce sezonul Taur 2023 începe și am menționat că totul se întâmplă în jurul momentului în care începe și luna aprilie 2023 retrogradă a lui Mercur? Da, poate aruncați o privire la horoscopul dvs. din ultima săptămână din aprilie 2023 pentru un pic de îndrumare suplimentară!

Diferența dintre o lună nouă și o lună plină este că cea dintâi aduce momente favorabile pentru manifestare. Deoarece această eclipsă de Soare actuală coincide cu o Lună Nouă, totul este despre noi planuri.

Destul de interesant, Luna Nouă din aprilie 2023 are aerul finalurilor pe tot parcursul ei. Cu Nodurile Destinului în gradele foarte timpurii ale Scorpionului și Taurului, Soarele și Luna creează o conjuncție în afara semnului, toate în același timp formând un pătrat tensionat cu Pluto, care schimbă paradigma.

Cum afecteaza zodiile Luna Noua din aprilie 2023

Ne va fi cerută acțiune – sau, în unele cazuri, forțată asupra noastră – și probabil că va avea de-a face cu trecerea rapidă de la un început la altul într-un mod pe care nu l-am anticipat.

Gândește-te la asta ca la cosmosul care ne amintește că pentru ca noi să creștem, trebuie să lăsăm ceva în urmă. Că pentru fiecare nou început, trebuie să existe un sfârșit. Și că, dacă ești la fel de dispus să inviti schimbarea în viața ta, s-ar putea să trebuiască să fii dispus să renunți la ceva. Făcând acest lucru, permiteți ca schimbarea transformatoare să aibă loc – oricât de reticent ați fi să renunțați. Eclipsele au o modalitate de a ne arăta că Universul va elibera ceva pentru noi dacă ne agățăm de ceea ce nu ne mai servește.

La fel cum sezonul Berbec 2023 se apropie de sfârșit, primind sezonul Taur 2023 - această dată importantă din calendarul lunar 2023 spune gata sau nu - iată-mă. Având loc pe 20 aprilie 2023, la ora 12:12 EST, iată cum vă va afecta Luna Nouă aprilie 2023, în funcție de zodia voastră.

Luna Noua și celealte zodii

BERBEC

Odată cu Luna Nouă din aprilie 2023 care vă activează prima casă a sinelui pentru a doua oară într-o lună, vi se oferă o altă doză de schimbare transformatoare. Dar pe măsură ce te îmbarci în acest Nou Tu, oprește-te și întreabă-te dacă te schimbi de dragul schimbării – sau pentru că îți dorești cu adevărat acest lucru. Plictiseala îți motivează sentimentul că ceva ar trebui să fie diferit? Este un joc de a te compara cu ceilalți și de a te gândi că trebuie să prinzi sau să ții pasul? Pentru ca schimbările pe care le inițiezi să dureze, ele trebuie să vină dintr-o dorință din adâncul tău. Nimeni nu te poate face să te schimbi în afară de tine însuți – și asta este un lucru bun dacă știi cum să folosești asta.

TAURUL

Cu cosmosul activând a douăsprezecea casă a subconștientului pentru a doua oară într-o lună, Luna Nouă aprilie 2023 îți cere să te expui față de tine însuți. Care sunt modalitățile prin care propriile convingeri auto-limitante te împiedică să mergi după ceea ce vrei? Ce se întâmplă dacă schimbi narațiunea în propriul tău cap și întrebi ce ai putea realiza sau ce ai face dacă ai renunța la povestea pe care ti-ai spus-o despre ce nu poți sau de ce nu va funcționa? Aducerea conștientizării căilor neuronale care au fost create, probabil încă din copilărie, este modul în care întruchipați energia Berbecului pentru a crea o nouă cale de urmat, Taurul.

GEMENI

Gemeni, dacă descoperiți că rețelele sociale vă fac să vă simțiți mai rău, poate fi timpul să vă transformați. Odată cu Luna Nouă din aprilie 2023, care activează a unsprezecea casă a rețelelor, înțelegeți puterea pe care o dați creând povești în spatele pixelilor pe care îi vedeți. Într-adevăr, există o poveste în spatele fiecărei postări – dar este probabil una despre care nu vei cunoaște niciodată contextul complet din spate. Nu vă lăsați să vă pierdeți în bârfă, jocuri de comparație sau gândire totul sau nimic. Există o lume întreagă acolo care nu se reflectă în fluxul tău de știri – și ești invitat să explorezi acea lume.

RAC

Ce s-a întâmplat pentru tine în ultima lună în ceea ce privește cariera ta? Odată cu Luna Nouă din aprilie 2023 în a zecea ta casă de faimă publică, probabil că luptele pentru putere au apărut acolo unde lucrezi. Dar amintiți-vă că uneori cea mai mare etapă de putere nu este prin forță sau prin ierarhii fabricate. Uneori, îți arăți puterea, nu dând-o celor care te-ar scăpa de ea. Concentrează-te pe ceea ce poți controla. Energia voastră este mai bine când este conservată, concentrată pe ceea ce știți că merită. Lasă restul în urmă. Vă construiți moștenirea aici – și reputația.

LEU

Unul dintre cele mai eliberatoare lucruri de realizat în viață este faptul că este în regulă să greșești. Cu Luna Nouă aprilie 2023 în a noua casă a credințelor tale este posibil să te fi confruntat cu situații, în special în ultima lună, în care ți s-a arătat că ceea ce credeai că este adevărat, de fapt, nu este. Dar nu acesta a fost momentul central pe care ți l-au prezentat astrele – ceea ce este important este ceea ce ai ales sau alegi să faci cu acele informații. Poți oricând să dublezi și să insisti. Sau vă puteți permite libertatea de a vă preda noilor posibilități – noi moduri de a face, de a gândi și de a crede. Și a decide în ce direcție nu este doar mai împlinitor spiritual, ci și mai distractiv.

FECIOARĂ

Încă mai este timp să ștergi tastatura, Fecioară. Gândește-te la interacțiunile tale intime din ultima lună și observă unde au devenit intense sau inconfortabile. Cu Luna Nouă din aprilie 2023 în a opta casă a datoriilor karmice, treaba ta este să observi unde există rezistență. Poate că există o situație sau o persoană pe care o eviți pentru că ți-e teamă de disconfortul de a fi nevoit să spui adevărul tău – sau să-l auzi pe al lor. Amânarea nu va ușura cu nimic. Indiferent dacă datorezi cuiva scuze sau ești dator, astrele te cheamă la colectare. Înfruntă adevărul cu curaj. Așa mergi înainte. Așa te vindeci!, scriu cei de la womanandhome.com.

BALANȚA

Dragostea a fost în mintea ta în cea mai mare parte a lunii, Balanță, deoarece toate aceste planete activează a șaptea ta casă de parteneriat. Acum, cu această a doua Lună Nouă în această casă – și dublandu-se ca o Eclipsă de Soare nu mai puțin – ești chemat să fii curajos în dragoste. Asta înseamnă, da, să te expui, indiferent dacă ești singur sau într-un parteneriat. A te pune acolo înseamnă a susține cu îndrăzneală ceea ce vrei și știi că meriți. Înseamnă să fii un partener egal în relația ta - nu tovarășul nimănui sau plasat pe margine. Înseamnă să-ți cunoști valoarea și puterea și să nu permiti nimănui, nici măcar ție, să le compromită.

SCORPIONUL

Nu ești prizonier în programul tău, Scorpion. Nu dacă nu alegi să o vezi cel puțin așa. Având loc Luna Nouă din aprilie 2023 în cea de-a șasea casă a rutinelor zilnice, ați fost invitat de stele să vă transformați modul în care vă priviți obiceiurile. Cu această a doua doză din această energie fiind activată, este ca și cum stelele întreabă - așa că, nu-i așa? Nu este vorba de a adăuga meditații sau exerciții zilnice la lista ta de treburi – nu dacă nu vrei. Dar este vorba despre a găsi timp în ziua ta, timp cu scop, adică timp intenționat, să faci ceea ce îți place și să faci ceea ce știi că îți va aduce eliberare. Fă-ți timp pentru cine și ce contează – care, în cele din urmă, ești tu și propria ta bucurie.

SĂGETATOR

Se spune că oportunitatea nu bate de două ori, dar, din fericire pentru tine, da. Deci, ce vei face cu binecuvântarea ta sfântă? Odată cu Luna Nouă din aprilie 2023 care activează cea de-a cincea casă a distracției și plăcerii, ești dăruit cu inspirație divină. Da, într-adevăr, proverbiale muze v-au făcut o vizită – așa că v-ați făcut timp să le ascultați? Să notez acel gând strălucit? Să faci ceva de care ești mândru? Să faci ceva ce îți place? Pentru a vă bucura în mod intenționat de timpul liber. Nu este vorba de a-ți face timp pentru un hobby, ci de a-ți face plăcere, permițându-i să-ți îmbogățească viața în mai multe moduri.

CAPRICORNUL

Capricorn, ai o altă Lună Nouă în Berbec, activând unul dintre cele mai private sectoare ale diagramei tale – a patra casă a căminului și familiei. Este partea din tine pe care nu mulți ajung să o vadă. Deoarece această lună este o eclipsă de soare, așteptați-vă ca sentimentele despre locul în care aparțineți – și cui aparțineți sau cu care aparțineți – să fie foarte sensibile chiar acum. Este probabil ca emoțiile intense să iasă la suprafață, ceea ce ar putea activa unele răni de bază. Dacă simți că te confrunți în mod repetat cu aceleași lupte pentru putere, în loc să o faci singur, vezi dacă de data aceasta nu poți rezolva problemele împreună.

VĂRSĂTOR

Ești plin de idei grozave, Vărsător. Dar le împărtășești? Cu o altă Lună Nouă în Berbec, a treia ta casă de comunicare este activată din nou - și te imploră să te pui acolo. Asta înseamnă că gândurile tale, ideile tale, convingerile și gândurile tale zilnice sunt pline de inspirație, nu numai pentru tine, ci și pentru alții. Ești semnul zodiacului liber cugetător și asta înseamnă că ai obligația cosmică de a împărtăși ceea ce crezi, deoarece gândurile tale îi pot transforma pe ceilalți din jurul tău. Da, asta înseamnă că cuvintele tale au o mare greutate, ți-a fost conferit această putere de către cosmos. Folosește-o cu înțelepciune.

PEȘTI

Vedetele îți scot în evidență relația cu banii pentru a doua oară într-o lună, Pești. Ai observat unde te îndeamnă să acționezi? Având loc Luna Nouă din aprilie 2023 în cea de-a doua casă a veniturilor obținute, oportunitățile de a face bani la care poate nu ați riscat ar putea reapărea în acest moment – iar acum trebuie să faceți ceva în privința asta. Aceasta este o energie majoră, chiar dacă înseamnă asumarea unor riscuri calculate. Urmează-ți instinctele despre unde să-ți investești timpul, energia și banii. Ascultarea acum va da roade mari mai târziu.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net