„Minune” săvârșită de polițiști. O femeie s-a ridicat din scaunul cu rotile: „Vai, mamă, poți să stai în picioare. Ia uite, ce minune!“

Ultima actualizare:

O femeie, de doar 34 de ani, care se afla într-un scaun cu rotile pe străzile din Galați și care îi ruga pe trecători să o ajute cu bani, lăsând impresia că ea nu poate merge, a fost demascată de polițiști. Se pare că aceasta nu avea nicio dizabilitate, era doar o șarlatană care profita de empatia oamenilor. 

empatie scaun cu rotile pacient shutterstock 1562124124 jpg

Oamenii legii o știau de multă vreme, deoarece femeia - în vârstă de 34 de ani - cerșea, în mod frecent, pe străzile din Tecuci (Galați). Spre surprinderea tuturor, la insistențele Poliției, aceasta s-a ridicat din scaunul cu rotile. 

„Pe strada 13 Septembrie, în zona Apa-Canal, patrula poliției locale a depistat-o din nou pe C.M. (34 ani) cu domiciliul în Focșani, care stând într-un cărucior destinat persoanelor cu dizabilități, apela la mila trecătorilor. La insistențele polițiștilor locali, aceasta s-a ridicat din scaun – spre surprinderea totală a celor care erau în trecere – și i-a însoțit la sediul instituției”, a spus Poliția Locală Tecuci, citată de Adevărul. 

Femeia nu avea nicio dizabilitate

Din video-ul făcut de către oamenii legii se vede clar că femeia care cerșea este o șarlatană, aceasta neavând nicio dizabilitate. Polițiștii i-au cerut acesteia, în mod repetitiv, să se ridice din scaunul cu rotile. „Hai sus, hai, ha, ridică-te frumos. Hai să facem o minune, ridică-te. Hai că nu ai nevoie de cărucior. Vai, mamă, poți să stai în picioare. Ia uite ce minune frumoasă”, au spus polițiștii.

Câți bani au găsit polițiștii în buzunarele femeii

Și se pare că scenariul femeii nu i-a lăsat indiferenți pe oameni. Trecătorii empatizau cu situația aparentă a femeia, aceea în care aceasta își trăia viața într-un scaun cu rotile și, din puținii lor bani o ajutau și pe aceasta. Astfel, polițiștii au găsit la ea în buzunare suma de 900 de lei.

„Aici (la secția de Poliție n.r.) s-a prezentat și soțul acesteia. C.M. (23 ani), care poate fi întâlnit în diverse zone din oraș, impunând șoferilor să le <spele> parbrizele la autoturisme sau consumând băuturi alcoolice. La sediu, soția a scos din buzunare o sumă de aproximativ 900 lei, majoritatea în bancnote mici. Să fi fost numai agoniseala din ziua respectivă?“, se întreabă polițiștii locali. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net