Mititelu Jr iese la atac. „Prințișorul Craiovei” a răbufnit: „Dacă m-a atins cineva, să iasă public!”

Adrian Mititelu Junior, 25 de ani, supranumit „Prințișorul Craiovei” a luat atitudine după ce gurile rele au „turnat” presei o presupusă aventură a acestuia, petrecută săptămâna trecută, la munte. Nu deplasarea alături de prieteni a fost mărul discordiei, ci faptul că cineva a alimentat presa cu informații despre aparente scandaluri în care Mititelu Junior ar fi fost implicat, prin stațiunile autohtone.

(...)Nu am udat pe nimeni cu șampanie și nu m-am certat cu niciun luptător K1 (care să ajungaă să mă mai și bată). Dacă există cineva care m-a atins la această petrecere sau oricând, cândva, undeva, cumva, îl rog să iasă public și să mă contrazică. (...) Dacă au aflat ceva, ce eu nu știu că am pațit, ar trebui să își asume până la capăt și să scrie despre cel care mi-a dat “fatala”. (...) Nu a existat niciun conflict acolo. (...) De la relații “amoroase” închipuite cu femei cu care am avut relatii de prietenie, femei care așteaptă un copil cu mine, femei care se gândesc la nuntă cu mine, mari aroganțe prin cluburi fiindcă beau șampanie la bătai inventate și așa mai departe. Sunteti penibili și este doar o altă atentare de a strica imaginea mea și a familiei mele”, a răbufnit Adrian Mititelu Junior, pe contul său de socializare.

De la ce a plecat totul? De la o sursă care a povestit presei despre o deplasare a lui Mititelu Junior cu o „brigadă” de prieteni la munte, unde milionarul creiovean ar fi făcut turul unor cluburi de fițe, fiecare vizită fiind marcată de presupuse scandaluri, dintre care unul s-ar fi încheiat cu o corecție fizică aplicată de un luptător K1 „Prințișorului Craiovei”.

Ce-i drept, după presupusa epopee, Adrian Mititelu Junior a fost văzut public la meciul disputat de echipa sa de suflet, FCU Craiova 1948 cu rivala locală CSU Craiova. Fiul lui Adrian Mititelu a fost energic și nu prezenta urmele specifice unei altercații fizice. Mai mult, Mititelu Junior a făcut spectacol în tribune și chiar a inflamat galeria adversarilor învinși de echipa finanțată de familia sa, cu 2-0.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
FotoJet jpg
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg