Mititelu Jr iese la atac. „Prințișorul Craiovei” a răbufnit: „Dacă m-a atins cineva, să iasă public!”

Ultima actualizare:

Adrian Mititelu Junior, 25 de ani, supranumit „Prințișorul Craiovei” a luat atitudine după ce gurile rele au „turnat” presei o presupusă aventură a acestuia, petrecută săptămâna trecută, la munte. Nu deplasarea alături de prieteni a fost mărul discordiei, ci faptul că cineva a alimentat presa cu informații despre aparente scandaluri în care Mititelu Junior ar fi fost implicat, prin stațiunile autohtone.

(...)Nu am udat pe nimeni cu șampanie și nu m-am certat cu niciun luptător K1 (care să ajungaă să mă mai și bată). Dacă există cineva care m-a atins la această petrecere sau oricând, cândva, undeva, cumva, îl rog să iasă public și să mă contrazică. (...) Dacă au aflat ceva, ce eu nu știu că am pațit, ar trebui să își asume până la capăt și să scrie despre cel care mi-a dat “fatala”. (...) Nu a existat niciun conflict acolo. (...) De la relații “amoroase” închipuite cu femei cu care am avut relatii de prietenie, femei care așteaptă un copil cu mine, femei care se gândesc la nuntă cu mine, mari aroganțe prin cluburi fiindcă beau șampanie la bătai inventate și așa mai departe. Sunteti penibili și este doar o altă atentare de a strica imaginea mea și a familiei mele”, a răbufnit Adrian Mititelu Junior, pe contul său de socializare.

De la ce a plecat totul? De la o sursă care a povestit presei despre o deplasare a lui Mititelu Junior cu o „brigadă” de prieteni la munte, unde milionarul creiovean ar fi făcut turul unor cluburi de fițe, fiecare vizită fiind marcată de presupuse scandaluri, dintre care unul s-ar fi încheiat cu o corecție fizică aplicată de un luptător K1 „Prințișorului Craiovei”.

Ce-i drept, după presupusa epopee, Adrian Mititelu Junior a fost văzut public la meciul disputat de echipa sa de suflet, FCU Craiova 1948 cu rivala locală CSU Craiova. Fiul lui Adrian Mititelu a fost energic și nu prezenta urmele specifice unei altercații fizice. Mai mult, Mititelu Junior a făcut spectacol în tribune și chiar a inflamat galeria adversarilor învinși de echipa finanțată de familia sa, cu 2-0.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net