Moartea tragică a unui băiețel de trei ani. Propriul tată l-a călcat din greșeală cu mașina

Ultima actualizare:

O mamă îndurerată al cărei copil mic a fost ucis după ce a fost lovit pe o alee de un 4x4 condus chiar de tatăl băiațelului a rupt tăcerea și a vorbit despre modul în care această tragedie a sfâșiat familia.

Un băiețel a murit călcat din greșeală cu mașina de tatăl său. Foto: Daily Mail.
Un băiețel a murit călcat din greșeală cu mașina de tatăl său. Foto: Daily Mail.

  „Auzi că se întâmplă destul de regulat, dar niciodată nu crezi că ți se va întâmpla"

A trecut un an de când Lucas Kerswell, în vârstă de 3 ani, a murit pe proprietatea familiei sale din Dakabin, în regiunea Moreton Bay din Queensland, la nord de Brisbane.

Unchiul său a încercat timp de 15 minute să aplice tehnici de salvare a băiețelului până când personalul de intervenție a preluat controlul, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic.

Frații lui Lucas au asistat la „accidentul neprevăzut”, în timp ce tatăl său, David, se afla la volanul mașinii care l-a lovit.

Kayla-Maree Marshall, mama băiatului, a crezut inițial că fiul ei a căzut de pe bicicletă. Abia după ce s-a repezit spre el, întins pe alee și l-a întors, și-a dat seama că buzele lui Lucas deveniseră albastre și el era inconștient

Ea a petrecut ore întregi după aceea întinsă lângă corpul neînsuflețit al fiului ei, pe alee. „În fiecare zi care a trecut – încerc să lupt cu sentimentele – de ce? De ce el? 'De ce noi?' a spus doamna Marshall.

Auzi că se întâmplă destul de regulat, dar niciodată nu crezi că ți se va întâmpla ție acest lucru”, a adăugat mama băiețului călcat din greșeală de propriul tată cu mașina.

Ea l-a descris pe Lucas drept „micul ei ursuleț” care a topit inimile tuturor pe care i-a întâlnit cu felul lui de a fi.

„I-am dat viață și am luat-o”

Mama copilului recunoaște că inițial a dat vina pe partenerul ei, David, pentru accident, adăugând că tragedia a sfâșiat familia.

El încă, până astăzi, nu înțelege cum a fost Lucas acolo și cum nu l-a văzut sau nu a simțit că mașina trece peste el”, a spus ea.

(David) mi-a spus de multe ori <I-am dat viață și am luat-o> – nu înțelege cum s-a întâmplat.

Femeia încă se luptă zilnic cu pierderea lui Lucas. „Te trezești în fiecare dimineață și încerci să înțelegi de ce băiatul tău fericit nu este acolo zâmbind cu tine”, a spus ea.

image
image
image
image
image
image
Elizabeth Taylor Foto profimedia 0098112259 jpg
cuvant pexels jpg
forest city oras fantoma profimedia jpg
incaltaminte jpeg
ion cristoiu jpeg
image png
Marcel Ciolacu la sedinta BPN de excludere a lui Victor Buzatu presedintele PSD Vaslui 23 septembrie 2023 FOTO Inquam Photos Octav Ganea (2) jpg
Orasul Aninoasa din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (76) jpg