10 ani de la tragica moarte a Fănicăi Stoian, soția lui Florin Salam. Înmormântarea care a paralizat Capitala

image
Betty și-a tatuat chipul mamei pe antebraț

Regele manelelor, Florin Salam, a suferit enorm după decesul frumoasei sale soții, Fănica, mama copiilor lui mai mari. Femeia suferea de ciroză hepatică și a încetat din viață pe 10 aprilie 2009, la doar 27 de ani, în duminica de Florii. Solistul și-a refăcut viața alături de Roxana Dobre, cu care are trei copii, însă Fănica va rămâne veșnic ”prințesa inimii lui”. Mormântul acesteia, de la Cimitirul Berceni 2, este plin de candele aprinse flori și fotografii.

Florin Salam (39 ani) a trecut printr- o mare tragedie, în urmă cu 10 ani, când soția lui, Ștefania Stoian la 27 de ani, care suferea de ciroză hepatică, s-a stins din viață, în ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul de Urgență Floreasca. Se cauta un donator, însă ciroza galopantă i-a măcinat trupul firav. Ștefania Stoian, alintată Fănica, a făcut septicemie, apoi blocaj renal. Doctorii care au operat-o i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi de două kilograme. Manelistul, îndurerat a rămas cu doi copii Betty (18 ani) și Dani (15 ani).

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

„Eu n-am fost niciodată pregătit să ştiu, bă, e ceva cu ea şi mă aşteptam. Mergeam şi cântam în fiecare zi şi ştiam că totul este bine. Şi, într-o zi, am aflat că trebuie să merg la un spital pentru că este acolo. Asta e tragedia cea mai mare, pentru că atunci când te aştepţi şi ştii ceva, eşti pregătit altfel”, spunea Salam, după moartea Fănicăi, la emisiunea Iulianei Marciuc de la TVR2, ”Destine ca-n filme”, de acum 3 ani.

image
Florin și Ștefania Stoian, pe vremea când erau fericiți, împreună

Florin Salam n-a încetat o clipă s-o iubească pe cea care i-a dăruit primii copii: „Pe Fănica mea am s-o iubesc câte zile voi trăi pe acest pământ. Eu ştiu doat atât: că o iubesc şi acum la fel de mult, şi cum o iubesc pe Betty, o iubesc şi pe Fănica. Şi cum îl iubesc pe Dani, o iubesc şi pe Fănica. Şi cum o iubesc pe cea  mică, o iubesc şi pe Fănica”, mai spunea Salam. Fănica are un cavou impresionant la Cimitirul Berceni 2, unde a fost îngropată. Trecătorii se opresc să privească fotografiile, dar și jucăriile de pe cavou, aduse de copiii ei. Florin a avut probleme, după decesul femeii, cu drogurile, însă a precizat doar atât, după ieșirea de la audieri: ”Cât timp nu fac rău nimănui, fac ce vreau cu viața mea”.

image
Fratele Fănicăi, la mormântul surorii salefoto: arhivă personală

Florin Salam mai are trei copii cu logodnica lui, Roxana Dobre

Manelistul și-a refăcut viața cu Roxana Dobre (30 ani). Logodnica sa i-a dăruit 3 copii. Bruneta l-a făcut tătic ultima dată în iulie 2018, când l-a născut pe mezinul lor, băiețelul Simon Ştefan. Dar Florin Salam și iubita lui Roxana Dobre mai au încă doi copii, Jacqueline (3 ani şi 2 luni) şi pe Rania (2 ani și 3 luni).

image
Betty micuță și iubita ei mamă, Fănica

Betty și-a tatuat pe braț chipul mamei sale

Beatrice Stoian, fata lui Florin Salam l-a făcut bunic pentru prima dată pe artist anul trecut, când l-a adus pe lume pe fiul ei, Mathias Ștefan, chiar de ziua de naștere a acestuia, 2 octombrie. Betty s-a căsătorit anul trecut în iunie cu omul de afaceri Cătălin Vișănescu. Și tânăra a trecut cu greu peste moartea mamei sale, mai ales că pe atunci nu avea nici 8 ani. Merge periodic la mormântul mamei sale cu brațe de flori, iar la finalul anului trecut și-a tatuat pe un braț chipul mamei sale.

image
Fratele Fănicăi, la mormântul surorii sale

Citește și:

Florin Salam: "M-am îngropat în droguri după moartea Fănicăi"

Fiica lui Salam i-a dedicat mamei moarte o piesă de ţi se rupe inima

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
santana 1 jpg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg