Noul semn rutier care provoacă confuzia șoferilor. Care este semnificația lui

Este un indicator rutier care a apărut pe străzi destul de recent, iar mulți șoferi pot fi dezorientați atunci când se întâlnesc pentru prima oară cu el. Pentru un trafic cât mai fluid și mai sigur, este important ca românii să știe precis ce reprezintă acest nou semn de circulație introdus într-o destinație de vacanță extrem de populară.

Un nou semn rutier a fost introdus în Spania
Un nou semn rutier a fost introdus în Spania

O mulțime de români pleacă în vacanță cu mașina, sau închiriază un autoturism atunci când ajung la destinație. Însă, pentru a rămâne în siguranță pe străzi, cât și pentru a nu se trezi cu amenzi usturătoare, este foarte important să cunoască regulile de circulație din locul respectiv, cât și semnele folosite pe șosele.

Iar atunci când vine vorba despre Spania, o destinație de vacanță extrem de populară printre români, un nou semn de circulație a fost introdus recent, iar românii trebuie să îl cunoască cât mai bine.

Un nou semn rutier a fost introdus în Spania

Cea mai importantă modificare din Spania pe care șoferii români trebuie să o cunoască este introducerea unui indicator denumit P-33. Acesta este extrem de important, deoarece avertizează șoferii despre existența unei porțiuni de drum cu vizibilitate extrem de redusă.

Astfel, în zonele unde găsim este posibil să fie frecvent condiții precum ceața, ploaie, fum, sau zăpadă, acest indicator va urma să fie folosit de către autorități.

Semnul indică o vizibilitate redusă

Semnul indică vizibilitate redusă
Semnul indică vizibilitate redusă

Noul indicator rutier P-33 are o formă triunghiulară, cu margini roșii și interiorul alb. Iar românii care ajung cu mașina în Spania vor trebui să îl cunoască cât mai bine, pentru a rămâne în siguranță pe segmentele periculoase de drum.

Desigur, acesta nu este singurul nou indicator rutier introdus de către autoritățile din Spania. Mai există și unul care anunță interzicerea accesului anumitor vehicule, cum ar fi trotinetele electrice, pe anumite drumuri, sau în anumite zone. Astfel de semne sunt important de știu de către șoferii români care ajung în Spania îm timpul vacanței, sau care se află acolo datorită serviciului pe care îl au.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
legume jpg
Singurul mijloc de deplasare prin Makoko este barca jpeg
Regele care era topit după Prințesa Diana  „A flirtat chiar și în fața Reginei” jpg
Șofer la volan  Foto Pixabay jpg
fructul care tine imbatranirea la distanta jpg
Coasta Amalfi un loc cum altul nu este în lume Colaj YouTube BackPackYourLife
dalai lama 1169299 960 720 jpg
restructurari concedieri
image
actualitate.net
image
actualitate.net