Nu ține niciodată în geantă acest lucru. Atrage ghinionul și sărăcia în viața ta

Potrivit Feng Shui, geanta noastră nu ar trebui să poarte un element care să atragă energiile negative.

Nu păstra niciodată cărțile de vizită în geantă. Foto: Click.ro
Nu păstra niciodată cărțile de vizită în geantă. Foto: Click.ro

Pentru Feng Shui, există obiecte și elemente care pot atrage nenorocirea și sărăcia. Și nu vom avea asta doar în casă, în birou și în grădina noastră, deoarece îl putem purta și în geantă. Prin urmare, astăzi vă vom spune care este acel lucru pe care nu ar trebui să îl porți niciodată pentru a nu atrage energiile negative.

Această filozofie asiatică de origine taoistă consideră ca fiind esențială ordinea fiecărui element pe care îl avem acasă, dar și pe cele pe care le purtăm în viața de zi cu zi. Postulatele sale asigură că există un obiect care, dacă îl purtăm în geantă, va atrage nenorocirea, ghinionul și lipsa banilor.

Așa cum v-am mai spus, lucrurile pe care ar trebui să le evitați în geantă pentru a nu atrage nenorocirea și sărăcia sunt cele ascuțite, pentru că energic tăiați abundența. Un alt lucru pe care ar trebui să-l eviți să porți în acest accesoriu sunt medicamentele „pentru orice eventualitate”, pentru că atragi boala. Cu toate acestea, pe lângă asta, există ceva ce pentru nimic în lume ar trebui să purtam în geantă.

Ce lucru din geanta noastră atrage nenorocirea și sărăcia?

Potrivit Feng Shui, nu ar trebui să purtăm niciodată cărți de vizită pe care ni le oferă alți oameni în accesoriul nostru de modă. Ne va afecta bunăstarea emoțională, fizică și economică. Acestea nu ar trebui să rămână niciodată în geanta noastră pentru mult timp. Le poți avea câteva ore în timp ce notezi datele pe telefon sau până ajungi la locul tău de muncă sau acasă și le salvezi în agenda ta, dar ar trebui să eviți să le lași în geantă.

Explicația oferită de Feng Shui este că, având informații de la altcineva, le purtăm energic. De aceea nu ar trebui să le ai acolo, într-un loc plin de energia ta. Altfel, ai putea atrage nenorocirea și sărăcia acelei persoane și lucruri nu atât de favorabile cu care se confruntă în fiecare zi, scriu cei de la terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net