Cele mai norocoase numere, potrivit tradiției Feng Shui. Aceste vor atrage prosperitatea și norocul în viața ta

Cele mai norocoase numere potrivit tradiției Feng Shui? Acestea vor atrage prosperitatea și norocul în viața ta, iar soarta ți se va schimba radical!

Cifre si numere norocoase jpg

Cele mai norocoase numere potrivit tradiției Feng Shui

Numerologia joacă un rol fundamental în Feng Shui, pentru că datorită ei puteți atrage norocul și abundența atât la locul de muncă, cât și în casa dumneavoastră sau în relațiile cu cei din jur.

Aceste numere norocoase oferite de Feng Shui, pot fi folosite pentru multe probleme în viață și nu numai pentru a dobândi o avere mai mare, ci și pentru a atrage lucruri pozitive în soarta fiecărui om, astfel că mulți au luat în considerare această credință, deoarece tinde să fie foarte precisă.

Conform Feng Shui, cele mai norocoase numere în carieră și bani sunt 6, 8 și 9. Se crede că orice combinație a acestor numere împreună cu 16, 18 și 19 sunt câștigătoare.

Cifra 8 în Feng Shui este, de asemenea, considerată norocoasă, deoarece sună ca și cuvântul chinezesc pentru prosperitate, iar nodurile în forma acestei cifre sunt considerate de bun augur și le veți găsi folosite ca suporturi decorative pentru embleme, simboluri și obiecte. De aceea, persoanele care își caută o casă nouă, caută o adresă care să încorporeze cifra opt pentru a-și îmbunătăți destinul din acest punct de vedere.

O altă cifră norocoasă conform Feng Shui este 9! Aceasta îți poate schimba, de asemenea, destinul, deoarece poate impregna abundența și îți poate oferi suficient din tot ceea ce ai putea avea nevoie, inclusiv bani, sănătate, succes în carieră. Nouă este, de asemenea, sinonim cu a avea și a te bucura de o viață lungă.

Numărul norocos care nu poate fi ratat și care ar putea să îți schimbe destinul este numărul 2 în Feng Shui și, atunci când adăugați tablouri sau obiecte în dormitorul principal, folosiți întotdeauna perechi, cum ar fi o pereche de sculpturi de rațe mandarine sau, dacă aveți deja un tablou cu o singură rață, alegeți un alt tablou care să se potrivească cu acesta, astfel încât să aveți o pereche asortată. Pentru a atrage iubirea, este bine să aveți perechi de obiecte în dormitor și să evitați oglinzile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net