O „sugar baby” a surprins întreaga lume cu dezvăluirile ei. Ce i-a cerut „tăticului”

Un videoclip postat pe rețeaua de socializare TikTok a devenit rapid viral pe Internet, strângând deja peste 4 milioane de vizualizări! În el, o femeie din Statele Unite vorbește despre ce înseamnă să fii „sugar baby” și ce cerințe are pentru ea „sugar daddy”. Însă, la final, lucrurile au luat o turnură total neașteptată!

Un videoclip postat pe rețeaua de socializare TikTok a devenit rapid viral pe Internet, strângând deja undeva în jur de 4,5 milioane de vizualizări! În el, Desirè Victoria, o femeie din Statele Unite vorbește despre ce înseamnă să fii „sugar baby” și ce cerințe are pentru ea „sugar daddy”. Însă, la final, lucrurile au luat o turnură total neașteptată, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro.

Potrivit acesteia, cerințele ar fi unele simple: să rămână în formă și să arate bine! Însă, odată ce monologul americancei a ajuns la final, aceasta a dezvăluit că acel „sugar daddy” la care se referea era, de fapt, armata americană!

Iar, Desirè Victoria, deși a glumit, spunând despre ea că este un „sugar baby”, este de fapt soldat al Statelor Unite! „Am spus <<sugar baby>>? Am vrut să spun soldat”, a spus aceasta.

Femeia vorbea despre cerințele vieții de soldat în armata americană

„El preferă cu siguranță părul prins în coadă de cal, departe de față, când vine vorba de aspectul meu în ansamblu. Îi place să fie foarte natural. Este un bărbat sănătos. Când vine vorba de corpul meu propriu-zis, îi place să fie în formă și sănătos”, a spus Victoria, în postarea de pe TikTok.

Unii dintre Internauții care au urmărit videoclipul au bănuit imediat că, la un moment dat, va fi o răsturnare de situație în povestea Victoriei, datorită tricoului distinctiv pe care îl purta. Mulți oameni au recunoscut că aparține armatei și că femeia trebuie să se refere la cerințele vieții de soldat. „Când am văzut tricoul verde, mi-am zis: <<Oh, vorbește despre Unchiul Sam (SUA)>>”, a comentat un utilizator TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net