Imaginea care „încins” internetul! Ce poză are Messi pe WhatsApp

Leo Messi este din nou cu zâmbetul pe buze, odată cu transferul său din vară la Inter Miami. După doi ani complicați la PSG, în care argentinianului părea să îi fie din ce în ce mai greu să își găsească fericirea și concentrarea în timpul meciurilor, lucrurile au revenit la normal odată cu plecarea sa în SUA! Iar câștigarea Cupei Mondiale cu siguranță a ajutat lucrurile!

Messi este într-o formă excelentă la Inter Miami
Messi este într-o formă excelentă la Inter Miami

Lumea fotbalului a rămas șocată acum doi ani, când Barcelona a anunțat că se află în pragul falimentului, iar clubul a început să se confrunte cu o nevoie urgentă de a scădea masiv suma alocată salariilor jucătorilor. După cum ne amintim, una dintre primele decizii luate de noua conducere a clubului a fost să nu mai prelungească contractul uriaș al lui Leo Messi, care a fost nevoit să își găsească rapid un alt club!

Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi Sport, la 2 ani de la aceste evenimente, Messi este din nou cu zâmbetul pe buze, odată cu transferul său din această vară, la Inter Miami! După doi ani complicați la PSG, în care argentinianului părea să îi fie din ce în ce mai greu să își găsească fericirea și concentrarea în timpul meciurilor, lucrurile au revenit la normal odată cu plecarea sa la Miami! Iar câștigarea Cupei Mondiale cu siguranță a ajutat lucrurile!

Ce poză are Leo Messi la WhatsApp

Messi are o poză alături de familia sa, la Cupa Mondială / foto: as.com
Messi are o poză alături de familia sa, la Cupa Mondială / foto: as.com

La Inter Miami, Messi s-a reunit cu vechi colegi de la Barcelona, cum ar fi Jordi Alba și Sergio Busquets. Iar ritmul de viață ceva mai relaxat îi permite argentinianului să petreacă mai mult timp cu familia sa.

Ei bine, într-un interviu recent acordat de către nepotul lui Leo Messi, Tomas, acesta a dezvăluit ce poză folosește fotbalistul pe WhatsApp. Mai precis, este vorba despre o fotografie în care apare alături de soția sa, Antonela Roccuzzo, cât și cei 3 copii ai lor, imediat după finala Cupei Mondiale din Qatar, câștigată de Argentina.

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net