O tânără adoptată face eforturi disperate pentru a-și găsi familia din România! Mama ei a folosit un nume fals la naștere

Ioana Manole, o tânără româncă care a fost adoptată în Belgia la vârsta de 7 luni, face acum tot posibilul pentru a-și putea găsi mama biologică, care ar fi născut la vârsta fragedă de 13 ani. Ioana a făcut un apel emoționant pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, care se ocupă de asemenea cazuri.

Pozele postate de Ioana Manole pe Facebook / foto: Facebook
Pozele postate de Ioana Manole pe Facebook / foto: Facebook

Ioana Manole, o tânără româncă care a fost adoptată în Belgia la vârsta de 7 luni, face acum tot posibilul pentru a-și putea găsi mama biologică. Potrivit celor de la adevarul.ro, ea s-a născut pe data de 16 ianuarie 1990, la Maternitatea Polizu (București). Se pare că mama Ioanei ar fi născut la vârsta fragedă de 13 ani.

Tânăra a făcut un apel emoționant pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, care se ocupă de asemenea cazuri tragice. „Știu că este nevoie de un miracol, dar cu siguranță miracolele se întâmplă pentru cei care cred”, a scris tânăra, pe pagina de Facebook.

Ioana Manole face toate eforturile posibile pentru a-și găsi părinții biologici

„Am aflat de la autoritățile din București că m-am născut pe data de 16 ianuarie 1990, la ora 6:35, la Maternitatea POLIZU din Sectorul I al BUCUREȘTIULUI. Mama mea a furnizat o identitate falsă la momentul prezentării sale la maternitate. Din fișa maternității aflam că era o adolescentă în jur de 13 ani”, a scris Ioana Manole pe pagina de Facebook „Copii niciodată uitați ai României”.

„Primarul Sectorului I mi-a pus numele de IOANA MANOLE, la 3 luni după naștere, când am fost plasată în Orfelinatul de la ARCUL de TRIUMF. Am fost adoptată în Belgia la vârsta de 7 luni și nu există niciun nume al părinților menționat în dosarul meu de adopție. Din păcate, momentan nu am alte informații”, a mai menționat femeia, care roagă pe oricine care are informații despre identitatea părinților ei biologici să o ajute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net