De la responsabil de toalete la vedetă TV! Povestea emoționantă de viață a unui faimos milionar român

Ultima actualizare:

Din când în când aflăm despre o persoană care are o poveste de viață atât de impresionantă, încât ne simțim și noi mult mai motivați și încrezători în încercările noastre de a ne face un rost în viață. Este vorba despre nimeni altul decât milionarul român Daniel Mischie, care acum este unul dintre investitorii de la „Imperiul Leilor”, însă la primul său loc de muncă a fost unul complet neașteptat.  

Daniel Mischie se află acum la „Imperiul Leilor”
Daniel Mischie se află acum la „Imperiul Leilor”

Din când în când aflăm despre o persoană care are o poveste de viață atât de impresionantă, încât ne simțim și noi mult mai motivați și încrezători în încercările noastre de a ne face un rost în viață. Este vorba despre nimeni altul decât milionarul român Daniel Mischie, care acum este unul dintre investitorii de la sezonul 4 din „Imperiul Leilor”, însă la primul său loc de muncă a fost nevoit să aibă grijă de curățenia toaletelor.  

Daniel Mischie este unul dintre cei 8 investitori care vor putea fi văzuți la emisiunea de pe PRO TV, iar milionarul român este nimeni altul decât unul dintre cei 3 proprietari ai City Grill. Acesta are studii de specialitate, fiind absolvent al Facultatății de Relații Comerciale și Financiare Bancare Interne și Internaționale, însă povestea sa de viață este una mult mai impresionantă decât am bănui inițial!

Milionarul român a curățat toalete la primul său loc de muncă

Daniel Mischie nu se dă niciodată în lături de la muncă, iar milionarul a lucrat încă din timpul facultății. Românul a lucrat în industria ospitalității, unde a fost însărcinat cu supravegherea curățeniei toaletelor! Datorită eficienței sale, cât și a spiritului său de muncitor, eforturile sale au fost recunoscute, așa că a fost promovat la ajutor de ospătar.

Se pare că lucrurile au mers bine pentru Daniel Mischie, care dovedește tuturor că munca și perseverența încă te mai pot ridica cât mai sus. Milionarul român are o viață fericită, fiind căsătorit și având și trei copii! Soția lui Daniel Mischie este medic, iar milionarul spune că familia este foarte importantă pentru el.

image
image
image
image
image
image
madison beer getty jpg
anamaria ferentz jpg
banner sișu png
banner pom de craciun png
banner miami bici png
2 will smith shutterstock 117907570 jpg jpeg
banner Aida Parascan png
banner irina loghin png