De la responsabil de toalete la vedetă TV! Povestea emoționantă de viață a unui faimos milionar român

Ultima actualizare:

Din când în când aflăm despre o persoană care are o poveste de viață atât de impresionantă, încât ne simțim și noi mult mai motivați și încrezători în încercările noastre de a ne face un rost în viață. Este vorba despre nimeni altul decât milionarul român Daniel Mischie, care acum este unul dintre investitorii de la „Imperiul Leilor”, însă la primul său loc de muncă a fost unul complet neașteptat.  

Daniel Mischie se află acum la „Imperiul Leilor”
Daniel Mischie se află acum la „Imperiul Leilor”

Din când în când aflăm despre o persoană care are o poveste de viață atât de impresionantă, încât ne simțim și noi mult mai motivați și încrezători în încercările noastre de a ne face un rost în viață. Este vorba despre nimeni altul decât milionarul român Daniel Mischie, care acum este unul dintre investitorii de la sezonul 4 din „Imperiul Leilor”, însă la primul său loc de muncă a fost nevoit să aibă grijă de curățenia toaletelor.  

Daniel Mischie este unul dintre cei 8 investitori care vor putea fi văzuți la emisiunea de pe PRO TV, iar milionarul român este nimeni altul decât unul dintre cei 3 proprietari ai City Grill. Acesta are studii de specialitate, fiind absolvent al Facultatății de Relații Comerciale și Financiare Bancare Interne și Internaționale, însă povestea sa de viață este una mult mai impresionantă decât am bănui inițial!

Milionarul român a curățat toalete la primul său loc de muncă

Daniel Mischie nu se dă niciodată în lături de la muncă, iar milionarul a lucrat încă din timpul facultății. Românul a lucrat în industria ospitalității, unde a fost însărcinat cu supravegherea curățeniei toaletelor! Datorită eficienței sale, cât și a spiritului său de muncitor, eforturile sale au fost recunoscute, așa că a fost promovat la ajutor de ospătar.

Se pare că lucrurile au mers bine pentru Daniel Mischie, care dovedește tuturor că munca și perseverența încă te mai pot ridica cât mai sus. Milionarul român are o viață fericită, fiind căsătorit și având și trei copii! Soția lui Daniel Mischie este medic, iar milionarul spune că familia este foarte importantă pentru el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net