Probleme pentru Marcela Fota? Cine a supărat-o pe îndrăgita artistă: „Nu aștepta daruri de la un zgârcit, adevărul de la un mincinos”

Ultima actualizare:

Marcela Fota (46 de ani), interpreta de muzică populară, a răbufnit și a făcut o mărturisire complet neașteptată. Se știe că folclorul românesc nu e doar un izvor de talente, dar și de scandaluri, invidii și bârfe. Și cum cântăreața are câteva principii solide după care se ghidează în viață și de la care nu se abate sub nicio formă, nu este de mirare că a ales să își spună din nou punctul de vedere în fața urmăritorilor săi.

Cine a supărat-o pe îndrăgita artistă Marcela Fota? Foto: Instagram
Cine a supărat-o pe îndrăgita artistă Marcela Fota? Foto: Instagram

Îndrăgita interpretă Marcela Fota, în vârstă de 46 de ani, nu a mai suportat și a făcut o mărturisire complet neașteptată. Vedeta are câteva principii solide după care se ghidează în viață și de la care nu se abate deloc, și este de părere că niciun om nu trebuie să aștepte adevărul de la un mincinos.

Mesajul publicat de Marcela Fota pe rețelele sociale

În urma mesajului ei publicat pe pagina sa personală de Instagram, mulți dintre fanii artistei, și nu numai, s-au gândit la relația ei de iubire, după declarația surprinzătoare făcută pe social media în urmă cu puțin timp, Marcela Fota dând de înțeles că a fost mințită. Motiv pentru care majoritatea s-au gândit că este vorbea despre iubitul ei mai mic decât ea. Și nu doar atât. Aceasta a subliniat și faptul că nimeni nu trebuie să accepte daruri de la persoane zgârcite și respect de la cei care sunt nesimțiți.

„Nu aștepta daruri de la un zgârcit, adevărul de la un mincinos, respect de la un nesimțit, iubire de la un dușman. Nu aștepta lucruri scumpe de la oameni ieftini!”, a scris cântăreața de muzică populară pe pagina ei personală de Instagram.

După doi ani plini de durere cauzată de moartea soțului ei, interpreta de muzică populară și-a găsit liniștea alături de un alt bărbat. Însă, tot ce contează cel mai mult pentru ea și prioritatea numărul 1 în viața ei este în continuare relația cu fiul său.

„Este singura mea prioritate și singurul lucru important!” 

„Sunt bine, asta contează. Eu lucrez la relația mea cu copilul meu și la calitatea  vieții mele cu copilul meu! Este singura mea prioritate și singurul lucru important! Cel mai important pentru mine este sănătatea psihică, ca eu să pot să îi ofer o viață bună lui David!

Am mai spus-o și o susțin nu am nici un plan să îi aduc lui David vreun tată acasă. Momentan suntem o echipă foarte bună și suntem bine așa noi doi. Nu știu ce va fi în viitor. Dumnezeu știe!

Nu îmi fac nici un fel de plan pentru că eu am avut planuri cu soțul meu care nu s-au concretizat că așa a vrut Dumnezeu și mai merg și pe principiul acela că Dumnezeu râde de noi când ne facem planuri pentru că le are deja făcute”, ne-a declarat, cu ceva timp în urmă, Marcela Fota.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nemo a  câștigat Eurovision pentru Elveţia cu The Code  Foto X ESC Discord jpg
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net