Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu pot răsufla ușurate! Bărbatul care le hărțuia a fost arestat

Ultima actualizare:

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu pot răsufla, în sfârșit ușurate! Bărbatul care le hărțuia, apelându-le de sute de ori pe zi, a fost arestat de către oamenii legii. 

Cele două artiste pot răsufla ușurate
Cele două artiste pot răsufla ușurate

Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota au trecut printr-o perioadă dificilă din cauza unui fan insistent. Bărbatul, declarat fan înrăit, ajunsese să le scrie mesaje zilnic și să le telefoneze non stop, în speranța că va reuși să comunice cu artistele.

Citește și: Marcela Fota, ținta afirmațiilor răutăcioase, după ce a anunțat că are un nou iubit

Cele două vedete ajunseseră să se teamă pentru propria siguranță, așadar au solicitat ajutorul oamenilor legii. Mariana Ionescu Căpitănescu și sora ei, Marcela Fota, au fost sunate de sute de ori pe zi de acest individ, iar cele două surori au ajuns să se teamă pentru siguranța lor. După ce au solicitat ajutorul polițiștilor, cele două vedete pot răsufla, în sfârșit ușurate!

Polițiștii au făcut o perecheziție la domiciliul acestuia și au decis să îl aresteze. Bărbatul are 39 de ani și este din satul Bulbucata, judeţul Giurgiu. Polițiștii au efectuat o percheziție la locuinţa acestuia și au ridicat mai multe dispozitive electronice: laptop-uri și telefoane mobile.

Vezi și: Marcela Fota iubește din nou, la doi ani de la moartea soțului 

Bărbatul care le hărțuia a fost arestat

A fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de hărțuire, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Așadar, deși cele două artiste au scăpat temporar de apelurile telefonice constante, există șansa ca în viitorul apropiat ele să fie din nou hărțuite, dacă bărbatul va fi eliberat din arest. 

Mariana Căpitănescu și-a strigat disperarea, într-o emisiune televizată, și a subliniat că se teme pentru propria integritate din cauza fanului înrăit care o hărțuiește constant. 

„Este ceva de groază ce poate să scrie acest om. Într-o zi m-a sunat de 200 de ori în 2 ore. Apelurile de la el sunt în permanență. Activitatea mea acum e să țin telefonul pe mod avion. Noi suntem într-un real pericol.”, povestea Mariana. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!            

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net