Marcela Fota se recăsătorește? Aduce sau nu artista un alt bărbat în casa în care locuiește fiul ei: „A rămas marcat”

#Exclusiv Click!

Marcela Fota (45 ani) este extrem de grijulie și protectoare cu fiul său de 14 ani, David, de când nu mai este soțul ei, Minel Papanoiu, care s-a stins în a treia zi de Crăciun, pe 28 decembrie 2020. Omul de afaceri avea atunci 47 ani și a făcut infarct în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova.

Au rămas în urma sa multe lacrimi, durere și inimi frânte însă viața merge înainte pentru interpreta de muzică populară și sora Marianei Ionescu Căpitănescu, pentru că fiul ei o motivează și tot universul  ei se învârte în jurul său.

Artista a rămas văduvă la 43 de ani și cu greu s-a urnit să fie și mamă și tată pentru fiul ei. Viața și-a urmat însă cursul firesc, iar Marcela Fota își alină durerea când își privește fiul. Și- propus să fie mereu alături de adolescentul său și să petreacă mult timp împreună. Marcela Fota își dorește un viitor strălucit pentru băiatul ei și încearcă să îl îndrume către o carieră în imobiliare, așa cum făcea și tatăl lui.

„David face 14 ani, e clasa a 7-a, face cursuri de educație financiară, este și foarte talentat dar nu vrea să facă muzică. Eu aș vrea să  îl îndrept și tot încerc să îi bag în cap faptul că noi am rămas cu ceva bunuri destul de multe, să îl bag pe zona de  imobiliare pentru că tatăl lui câștiga foarte bine în acest domeniu și el ar pleca de la un nivel destul de  ridicat. Aici aș vrea să-l duc, către zona asta. David este pasionat de calculatoare și de tot ce înseamnă asta. O să mergem probabil în paralel cu ce îi place lui și cu ce aș dori eu să facă. Faptul că el pleacă de la un nivel destul de ridicat, îl va ajută mult pe viitor. Eu nu mă ocup acum pentru că nu am niciun plan de altă investiție. Țin bunurile, iar în 2-3 ani vreau să îl implic, am anumite planuri, să ne apucăm de anumite proiecte și la 17 ani să îl implic deja și pe el, definitiv pe partea de imobiliare”, ne-a mărturisit Marcela Fota.

Mama și fiul fac sport acasă

Marcela Fota este o femeie frumoasă și are grijă de aspectul său fizic. Atunci când nu reușește să ajungă la sală, face sport acasă, cum ne-a marturisit pentru Click!

„Cu sportul nu ne lăsăm deloc, nu mergem la vreo sală sau ceva însă avem pasiuni precum bicicletă, înot, schi și avem bandă în casă unde alergăm - eu, de cel puțin de 3 ori pe săptămână, iar fiul meu, David, mai mult decât mine chiar”, ne-a povestit artista de muzică populară.

Prioritatea numărul 1 este copilul

Am atins un subiect delicat  cu Marcela Fota și anume acela al relațiilor, cum îi merge pe plan personal și  cum se simte acum, însă artista ne-a declarat că tot ce contează acum pentru ea este relația ei cu fiul său.

„În ceea ce privește zona asta personală sunt foarte bine psihic! Sunt bine, asta contează. Eu lucrez la relația mea cu copilul meu și la calitatea  vieții mele cu copilul meu! Este singura mea prioritate și singurul lucru important! Cel mai important pentru mine este sănătatea psihică, ca eu să pot să îi ofer o viață bună lui David! Eu a trebuit să îi explic copilului meu și să îi demonstrez pas cu pas că dacă cu tatăl lui s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, nu ni se întâmplă și nouă și viața chiar merită trăită. Copilul a rămas marcat!”, ne-a mărturisit Marcela Fota.  

image

De altfel, interpreta de muzică populară ne-a spus că cel puțin în momentul de față nu se gândește să aducă o altă prezență masculină acasă. Și asta pentru că face o echipă bună cu fiul ei și le este foarte bine așa.

„În toate plecările mele sunt cu David, peste tot unde descopăr o locație frumoasă, gândul meu este să îl duc pe el,  toată situația prin care a trecut l-a făcut să se maturizeze destul de mult. Când am fost la schi, au avut gașca lor de copii și vorbeau de prioritățile lor, el a spus că prioritatea lui în momentul de față este fericirea mea. Astea sunt momentele pe care eu mă concentrez. Am mai spus-o și o susțin, nu am niciun plan să îi aduc lui David vreun tată acasă.  Momentan suntem o echipă foarte bună și suntem bine așa noi doi. Nu știu ce va fi în viitor. Dumnezeu știe! Nu îmi fac niciun fel de plan, pentru că eu am avut planuri cu soțul meu care nu s-au concretizat că așa a vrut Dumnezeu și mai merg și pe principiul acela că Dumnezeu râde de noi când ne facem planuri pentru că le are deja făcute. David este prioritatea mea! Pentru mine, întâmplarea cu Minel, cu soțul meu, a fost chiar o lecție de viață! Am înțeles cât de important este calitatea vieții pe care ți-o trăiești, care este ca un fir de ață”.

Sărbătorile pascale îi prind în Oman

Pentru că le place să călătorească, Marcela Fota și fiul său profită de fiecare moment de acest gen pentru a petrece timp împreună. Astfel, de Paște, mama și fiul se vor afla în Oman, alături de familia lor, de sora artistei, Mariana Ionescu Căpitanescu, și de copiii ei.

„Nu ținem post, nu am mai ținut post de când eram copii la mama și ea chiar ne  punea să ținem post însă eu îl am pe David într-o preocupare maximă de cum se hrănește, ce mănâncă, și cu mișcare și tot și să știi că suntem mai mult pe grătare și   la cuptor, adică nu gătim nimic. Iar anul acesta de Paște chiar nu vom face niciun fel de pregătire pentru că noi vom fi plecați, mergem la căldură, la soare, în Oman. Merg eu, cu sora mea, Mariana,  și cu copiii”, ne-a mai dezvăluit Marcela Fota.