Obiectul care poate atrage dragostea adevărată în viața ta. Unde trebuie să-l pui în casă

În Feng Shui există nenumărate obiecte despre care se spune că pot atrage fericirea și bunăstarea în casele noastre. Chiar și cele mai mici detalii au o semnificație anume în această antică tradiție din China, până și modul în care vă aranjați mobila în camere poate avea un efect asupra energiilor din casă. Iar când vine vorba despre atragerea dragostei adevărate în viața voastră, există un obiect despre care se spune că vă va aduce exact acest lucru!

Lotus de cristal / foto: brahmatellsstore.com
Lotus de cristal / foto: brahmatellsstore.com

Mulți dintre noi avem unele superstiții în care, mai în glumă sau mai în serios, ne punem unele speranțe. Ei bine, stim cu toții cât de popular este Feng Shui-ul în țara noastră! Chiar și cele mai mici detalii au o semnificație anume în această antică tradiție din China, până și modul în care vă aranjați mobila prin camere poate avea un efect asupra energiilor din casă.

Iar când vine vorba despre atragerea dragostei adevărate în viața voastră, există un obiect despre care se spune că vă va aduce exact acest lucru: lotusul de cristal!

Lotusul de cristal poate atrage dragostea în viața noastră, potrivit Feng Shui

Lotusul are o semnificație aparte în credințe precum Budism, sau Hinduism, iar și tradițiile Feng Shui îl tratează cu mare respect. Lotusul reprezintă perfecțiunea divinității, iar iar o reprezentare de cristal a acestei flori simbolizează calmul, succesul și prosperitatea. Iar, pe lângă acestea, se spune că un lotus de cristal amplasat în casa voastră va atrage dragostea adevărată destul de rapid, în viața voastră!

Se spune că prosperitatea va înflori precum lotusul, într-o casă în care se găsește acest mic ornament. Iar dacă încă nu aveți un partener și așteptați o poveste de dragoste la fel ca cele din povești, Feng Shui ne spune că un lotus de cristal ne poate fi de ajutor.

De asemenea, se mai spune în Feng Shui că acest ornament vă va ajuta să depășiți probleme care pot părea fără speranță, mai ales pe plan profesional.

image
image
image
image
image
image
Elizabeth Taylor Foto profimedia 0098112259 jpg
cuvant pexels jpg
forest city oras fantoma profimedia jpg
incaltaminte jpeg
ion cristoiu jpeg
image png
Marcel Ciolacu la sedinta BPN de excludere a lui Victor Buzatu presedintele PSD Vaslui 23 septembrie 2023 FOTO Inquam Photos Octav Ganea (2) jpg
Orasul Aninoasa din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (76) jpg