Opulență și lux la petrecerea miliardarilor! Femei pictate pe sâni, atmosferă horror și personaje din Game of Thrones

Ultima actualizare:

Cu doar 24 de ore înainte de marea petrecere de la Castelul Bran, miliardarii lumii și actorii de la Hollywood s-au distrat într-un decor medieval și au purtat costumații pe măsură, în cadrul unui eveniment care a avut loc în Poiana Brașov.

castelul bran noaptea jpeg

Sâmbătă seară, într-o zona izolată, bine împrejmuită, miliardarii și vedetele de la Hollywood au venit pe rând, în minivanuri. Festivitățile au început pe la ora 19:30, când invitați au fost primiți în stil românesc... cu pâine, sare și țuică de prune.

Petrecerea s-a ținut în interiorul localului și în curtea din spate. Motivul? Cei prezenți au dorit cât mai multă discreție. Din decor nu a lipsit nimic din ceea ce amintește de Halloween.

Unii dintre invitați și-au acoperit chipurile cu măști sau picturi. Totodată, trebuie precizat că multe dintre vedete au ales ținute inspirate din celebrul serial Game of Thrones.

N-au lipit nici femeile pictate pe sâni și atmosferă horror. Masa întinsă a fost decorată cu sute de lumânări, conform Mediaflux.ro. Vezi AICI singurele imagini de la petrecerea care a avut loc la stâna Sergiana din Poiana Brașov, 

De necrezut, dar din povestea miliardarilor veniți în România n-au lipsit nici lăutarii. Conform sursei citate, o formație care a cântat muzică de petrecere i-a încântat pe invitați.

Cum s-a îmbrăcat Peter Thiel, fondatorul PayPal? A fost atracția de după petrecere

După petrecerea din Poiana Brașov, unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii, dar și câțiva actori celebri au fost invitați la masă la un restaurant elegant din centrul Brașovului.

Miliardarul Peter Thiel (fondatorul PayPal) și partenerul său de viață, Matt Danzeisen, au ales să vină pe jos până la local. Deși toată lumea era îmbracată adecvat sezonului, Thiel a mers pe o ținută de vară. Germanul în vârstă de 55 de ani a ales un tricou și pantaloni scurți albi, conform mediaflux.

Peter Thiel, un apropiat al lui Elon Musk, are o avere de aproximativ 7 miliarde de dolari și se află pe locul 297 în indicele miliardarilor Bloomberg. Totodată, acesta a făcut parte din echipa fostului președinte Donald Trump.  

Cine va mai participa la petrecerea de la Bran?

Marea petrecerea de Halloween continuă la castelul legendar al contelui Dracula, de la Bran, duminică seară. Pe lângă o serie de actori și artiști, pe lista invitaților s-ar afla Sergey Brin, fondatorul Google, care are o avere estimată la 77 miliarde de dolari, Larry Page, co-fondator Google, cu o avere estimată la 80 miliarde de dolari, Luke Nosek, prima persoană care investit în Space-X-ul lui Elon Musk, dar și Steve Jurvetson, fondatorul Hotmail. 

Printre numele confirmate se află și actrița Julia Sandstrom, cunoscută publicului din filmele Chick Fight și Show Me What You Got. 

Pe lista invitaților s-ar afla și un român. Este vorba de fondatorul și CEO-ul CryptoDATA, o companie ce a lansat în urmă cu câteva luni aplicația de comunicații criptate Wispr, asemănătoare cu mult mai cunoscutele WhatsApp, Telegram sau Signal. 

Vezi pe Click! cine este: Singurul român care va participa la petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran. El va sta la masa bogătașilor

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Reteta socata jpeg
casa veche pixabay jpeg
train pixabay jpg
ambulanta jpg
padure pixabay jpg
rsz transilvania   shutterstock 1694418106 jpg
restaurant jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net