Orașul în care se află „cel mai lung bar din lume”. Turiștii sunt impresionați de o băutură renumită

Știai că în Europa există un oraș cu „cel mai lung bar” din lume? Se află în Germania și este renumit atât în materie de modă, cât și pentru activități turistice. Iată care este cea mai renumită și cumpărată băutură din localul care a impresionat turiștii. 

Cel mai lung bar din lume / Foto: Pexels
Cel mai lung bar din lume / Foto: Pexels

Cea mai renumită bere din Germania

Orașul Dusseldorf din Germania se numără printre cele mai vizitate orașe. În centru, numit Altstadt sunt aproximativ 300 de baruri și restaurante la distanțe de 500 de metri, drept pentru care a fost supranumit „cel mai lung bar din lume”, potrivit National Geographic.

Zona este renumită pentru albier, o bere cu hamei a cărei rețetă datează din anii 1800 și a devenit un simbol semnificativ pentru orașul Dusseldorf din Germania. Aceasta se prepară în 4 taverne, iar fabrica în care se produce berea cuprinde 700 de locuri. Tot aici, cele mai vechi taverne îmbină stilul contemporan cu muzica electronică, motiv pentru care vizitatorii se pot bucura de o atmosferă inedită.

Obiectivele turistice din Dusseldorf

Orașul Dusseldorf are o mulțime de locuri de vizitat pentru turiști. Cei care sunt pasionați de artă, trebuie să știe că aici vor găsi 100 de muzee și galerii de artă. De exemplu, colecția permanentă de la K20 cuprinde lucrări ale celor mai celebri artiști, precum Picasso, Warhol sau Matisse.

De asemenea, în Kunsthalle Dusseldorf, turiștii au acces la expoziții experimentale. Pentru cei care adoră designul, MedienHafen („Portul Media”) găzduiește cele mai impresionante structuri moderne din oraș, în special un trio de clădiri proiectate de Frank Gehry.

Tot în centrul din Dusseldorf, numit Altstadt se găsește un turn ce poartă numele de Rheinturm, care are în interior un restaurant japonez ce se rotește. Aici, priveliștea este de-a dreptul încântătoare și reușește să facă furori printre clienți. Mai mult, există și o zonă numită Little Tokyo (Micul Tokyo) unde locuiește a treia cea mai mare comunitate de japonezi de pe teritoriul european.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pratyaksh Vijay yoga guinness world records jpg
Cetatea medievală Orăștie  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL jpg
herd 6554180 1280 jpg
Spania jpg
img jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
mario iorgulescu jpeg
Cele mai frumoase staţiuni din Spania: plaja Cala D'Hort din Ibiza jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net