Patru români au furat bijuterii de peste un milion de dolari dintr-un magazin din Florida

Ultima actualizare:

Patru români au fost arestați în Missouri, Florida, după ce aceștia au furat bijuterii de peste un milion de dolari.

Patru români au furat dintr-un magazin din Florida bijuterii de un milion de euro. Foto: Click.
Patru români au furat dintr-un magazin din Florida bijuterii de un milion de euro. Foto: Click.

Hoții au fost prinși, dar bijuteriile nu au fost încă recuperate

Deși furtul a fost surprins de către camerele de supraveghere ale magazinului, suspecții, cei patru români, doi bărbați și două femei, au fost prinși abia o săptămână mai târziu. Se pare că, bunurile, nu au fost încă recuperate. Cei patru sunt investigați de forțele de ordine americane, fiind bănuiți că fac parte dintr-un grup de crimă organizată, care are la activ mai multe asemenea furturi.

Cum a avut loc marele furt

Înregistrările luate de pe camerele de supraveghere au arătat momentul în care două femei și un bărbat, au pătruns într-un magazin de bijuterii din Santa Rosa Beach. Totul a fost extrem de bine planificat. În timp ce unul dintre hoți îi ține atenția captată bijutierului, ceilalți doi fură bijuteriile. Iar tot acest proces a avut loc în doar câteva minute. Apoi, aceștia au dispărut cu un SUV de culoare neagră, pe care mai apoi îl abandonează într-o parcare, pe locul rezervat persoanelor cu handicap.

Încă încercăm să punem lucrurile cap la cap, când au intrat în țară, de câtă vreme se aflau aici. Știm când au fugit din Europa, dar astea sunt detalii pe care partenerii noștri federali le vor transmite către FBI și către Departamentul pentru Securitate Internă. Cel mai probabil, noi nici măcar nu știm numele lor adevărate, știm doar numele sub care sunt arestați aici”, a declarat Michael Adkinson, șerif în Walton County.

Cine sunt persoanele din spatele acestui jaf

Șapte zile mai târziu, au intrat pe fir și oamenii legii din New York. Aceștia au localizat telefonul unuia dintre suspecți, în Saint Charles, Missouri. Acolo au fost reținuți nu doar cei trei suspecți, ci și complicele lor. George Păun, 31 de ani, Stela Sava, 26 de ani, Terca Târnovan, 31 de ani, și Vasile Lăcătuș, 27 de ani, toți cetățeni români, au fost prinși și arestați.

Cei patru hoți ar fi din Hunedoarea

Șeriful din comitatul Walton, care a condus investigația în cazul furtului de bijuterii, a declarat că cei patru români au avut asupra lor acte de identitate false. Însă, există bănuiala că aceștia sunt din Hunedoara și fac parte dintr-o grupare de crimă organizată, ce numără nu mai puțin de 1.400 de membri, scriu cei de la B1 TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Masa de Paște (foto: Shutterstock)
mall shutterstock jpg
autospeciala politie jpg
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net