Prețul aberant cerut de un hotel din Mamaia unui turist, pentru 2023. Când l-a citit, a crezut că nu vede bine!

Prețurile din stațiunea turistică Mamaia de pe litoralul Mării Negre continuă să fie exagerat de mari. Un turist care a vrut să închirieze o cameră de hotel la finalul lunii iulie a acestui an a avut parte de o surpriză total neplăcută atunci când a primit mesajul cu oferta de cazare din partea hotelului. 

Litoralul românesc
Litoralul românesc

Pe  grupul de Facebook „Am fost acolo (recenzii cazare, restaurante, vizite)., un bărbat a povestit totul despre experiența avută cu un hotel din Mamaia, atunci când a solicitat o ofertă pentru finalul lunii iulie, pentru o săptămână. 

Suma aberantă cerută de hotelul din Mamaia, pentru o săptămână de cazare

Suma pe care o cerea hotelul a fost una colosală, astfel că turistul s-a întrebat dacă nu cumva a greșit țara și e vorba despre vreo locație exotică. Firește, la nivel de ironie, referitor la prețurile exagerate de pe litoralul românesc. Mai mult, turistul a adăugat o descriere extrem de relevantă la postarea lui: „Cred că am greșit țara” a scris acesta, uluit de prețul pe care i l-a solicitat hotelul.

„Stimate domnule Mihai Popescu, echipa... vă mulțumește pentru interesul acordat ofertelor și serviciilor noastre. Ați ales momentul oportun pentru a stabili unde veți petrece vacanța din vara 2023, deoarece în această perioadă veți beneficia de reduceri cuprinse între 36% și 43% aplicate la tarifele standard pentru rezervările de minim 5 nopți.

Sejurul se poate achita în trei rate până la data de 31.03.2023. Mai jos găsiți oferta noastră de cazare All Inclusive pentru un sejur de șapte nopți din data de 26.07.2023 cu plecare din data 2.08.2023 pentru trei adulți și 0 copii. Total sejur 12.700,80 lei”, scrie în oferta primită de acesta și publicată pe Facebook.

Citește și - Fantastic. Aici e hotelul cu o cazare de 7.000 de dolari pe noapte

Internauții au reacționat imediat

Uimiți și ei de mesajul pe care l-a primit turistul din partea conducerii hotelului, internauții au reacționat și ei, lăsând o mulțime de comentarii la postarea bărbatului. 

Nu ai greșit deloc, așa înțeleg hotelierii noștri să facă afaceri și să atragă turiști (ei se consideră elitisti-lumea bună), dar sunt hoteluri și mai scumpe. În Mamaia pt un studio 7 nopți dai și 16.000 lei cca. 3200 euro. Să fim serioși cu banii ăștia merg pe litoral în Israel, Maroc sau Tunisia aproape o lună în hotel de 4 stele la aceleași condiții sau două luni pe litoral în țări ca Algeria, Guineea-Bissau, Insulele Capului Verde în resorturi, să nu mai vorbim de Thailanda, Indonezia, Malaezia, Insulele Palau, Marshall etc, unde ai parte și de experiența altor culturi / Sper din suflet la fel de gol să fie litoralul anul ăsta ca și în 2022. Nimic n-au învățat și sigur nimic n-au îmbunătățit. Cât naiba mai au de gând să o țină așa? Nu se poate așa ceva! Și tot românii nu-s patrioți că se duc unde văd cu ochii. Adică hai să fiu eu patriot pe banii și munca mea să cotizez la tine. Păi tu, hotelier, ce mama naibii de patriot ești? / A fost Mamaia cât de cât mai liberă (nu-i cine știe ce față de anul trecut), dar Eforie, Costinești, etc au fost super full și vor fi la fel și anul ăsta, cu siguranță”, au fost comentariile oamenilor care au rămas uimiți de prețurile colosale de pe litoralul românesc. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net