Primarul din Viscri își face probleme pentru starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea: „Vara asta nu mai vine...” Ce se întâmplă cu proprietățile sale de la noi din țară

Ultima actualizare:

În fiecare an, Regele Charles obișnuita să viziteze proprietatea sa din Viscri. Numai că din cauza problemelor sale de sănătate, în vara anului 2024, monarhul nu ajunge în România. Primarul din Viscri își face probleme pentru starea regelui și anunță că proprietatea acestuia va fi bine îngrijită atât timp cât va fi nevoie.

Vizita regelui Charles al III-lea în Viscri, anul trecut Foto: Inquam Photos
Vizita regelui Charles al III-lea în Viscri, anul trecut Foto: Inquam Photos

Regele Charles nu vizitează Viscri, în acest an 

Din cauza problemelor de sănătate, Regele Charles nu ajunge, anul acesta, în vizită în Viscri, acolo unde deține o proprietate. „Din păcate, vara asta, nu mai vine la Viscri, nu vine că este bolnav. Nu avem cunoștință de cum se simte în prezent, dar noi, cei de aici, din comunitate, îi dorim sănătate și ne rugăm la Dumnezeu să fie bine.

Nu vine în România din cauză e bolnav, are în continuare tratament. Am văzut că numai la slujbă a stat, de Paște, în rest, nu a ieșit mai deloc în public. Avem noi grijă de proprietatea de aici și-l așteptăm cu drag. Dar și nora lui e bolnavă. Nu e un blestem, cred că totul e din cauza Covid-19, boala nu vine chiar așa. El a fost, ultima oară, aici, la noi, anul trecut, în 2023", a spus Mircea Pălășan, primarul din Viscri, pentru playtech.ro.

Regele Charles deține 10 proprietăți în România 

Regele Charles este fascinat de România, tocmai din acest motiv și-a cumpărat mai multe proprietăți în țara noastră. El obișnuia să vină des în România și era primit cu mare entuziasm. Monarhul deţine 10 proprietăţi în România, achiziţionate prin Fundaţia „Mihai Eminescu Trust”, pe care o patronează.

Printre proprietățile sale se numără Conacul Apafi din localitatea Mălâncrav, judeţul Sibiu, o locuinţă în Viscri, judeţul Braşov, patru în Valea Zălanului, judeţul Covasna şi alte patru în satul Breb din judeţul Maramureş. 

Cea mai cunoscută proprietate este cea din Viscri, iar prin această achiziție regele Charles a ajutat această localitate să se dezvolte în zona agroturismului pentru că turisți din toată Europa vin să viziteze.

Ce i-a mai transmis primarul din Viscri regelui 

„Noi cei de aici îi dorim viață lungă și suntem convinși că se va vindeca și că va scăpa de această boală, căci s-a operat la timp. L-am cunoscut și ca prinț, ne-a vizitat și ca rege, dar este același om, nu s-a schimbat de când a devenit rege, toată comunitatea noastră din Bunești-Viscri îl iubește.

Ne vom ruga pentru el, cu mic cu mare, și îi rog pe toți românii să se roage pentru sănătatea lui, să ne adunăm în rugăciune. Sperăm că se roagă pentru sănătatea lui și cei de la Muntele Athos. Este un adevărat ambasador al României, a promovat țara noastră, ne vizitează mii de străini, pe baza promovării sale în întreaga lume. Este o personalitate importantă, iubit în întreaga lume.

Îl așteptăm să ne viziteze din nou, îl vom așteapta, cu dragă inimă, în pragul casei sale, cu pâine și cu flori, așa cum e tradiția la noi. Îi dorim sănătate multă și suntem cu gândul și inima alături de ei!", a mai declarat Mircea Pălășan, primarul din Viscri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net