Prințesa Elena a fost traumatizată de Carol al II-lea. Este incredibil la ce orori o supunea: „Când o prindea îi ridica fusta...”

După ce s-a despărțit de Ioana Zizi Lambrino în 1919, principele moștenitor Carol a fost trimis într-o călătorie în jurul lumii, avându-l drept însoțitor pe colonelul Nicolae Condeescu. În această perioadă, Carol a fost cucerit de principesa Elena a Greciei, pe care a întâlnit-o în Elveția datorită Reginei Maria. Prințesa însă a fost profund traumatizată de Carol al II-lea.

p 11 Carol al II lea WC jpg

Prințesa Elena a fost traumatizată de Carol al II-lea

Când a ajuns în Elveția, Carol s-a alăturat surorii sale, Elisabeta, și logodnicului acesteia, principele moștenitor al Greciei, George. Împreună, au călătorit cu trenul regal spre România, însoțiți de principesele Elena și Irina, care fuseseră invitate de Regina Maria la Sinaia. Regina a organizat diverse activități și excursii pentru a le permite tinerilor să petreacă timp împreună, sperând că Elena ar putea fi partenera potrivită pentru Carol, conform Historia.ro.

Cu toate acestea, legătura care începea să se formeze între Carol și Elena a fost brusc întreruptă de vestea neașteptată a morții fratelui preferat al Elenei, Regele Alexandru, care a murit din cauza unei septicemii provocate de mușcătura maimuței sale de companie.

Elena a cerut să se întoarcă de urgență în Elveția, însă înainte de plecarea ei, Regina Maria a primit vestea că mama sa, ducesa de Coburg, a murit în hotelul Dolder Grand din Zürich. Regina Maria s-a pregătit să plece în Elveția, fiind însoțită de principesele Elena și Irina, în timp ce George și Elisabeta au rămas la Sinaia alături de Regele Ferdinand.

Principele Carol a insistat să își însoțească mama în această călătorie, iar pe drumul spre Elveția, Regina Maria a observat că între Carol și Elena părea să se dezvolte o relație tot mai apropiată. La scurt timp după sosirea lor în Elveția, Carol a cerut-o pe Elena în căsătorie. Puțini știu însă că de-a lungul căsniciei Carol al II-lea a suspus-o pe prințesa Elena la adevărate chinuri. Relația lor a început să se deterioreze, iar faptul că prințul moștenitor suferea de priapism a traumatizat-o profund pe prințesă.

image

Ce este priapismul?

Priapismul este o afecțiune medicală caracterizată printr-o erecție prelungită și dureroasă a penisului, care nu este legată de stimularea sexuală și nu se rezolvă prin orgasm. Aceasta poate dura mai multe ore și reprezintă o urgență medicală, deoarece poate duce la leziuni permanente ale țesutului penian și la disfuncție erectilă dacă nu este tratată prompt. De obicei, boala apare la bărbații de peste 30 de ani. Tratamentul pentru priapism variază în funcție de tipul și cauza afecțiunii, dar poate include medicamente, drenajul sângeui din penis sau, în cazuri severe, intervenții chirurgicale.

Ei bine din cauza acestei boli, prințesa trebuia să întrețină relații sexuale cu Carol ori de câte ori voia acesta.

„Prinţul Carol era un fenomen al naturii care a traumatizat-o profund pe soţia sa, prinţesa Elena…când o prindea îi ridica fusta-n cap şi-o supunea zi şi noapte în pat sau la repezeală pe un colţ de canapea, îndatoririlor conjugale”, scria Constantin Argetoianu în lucrarea „Pentru cei de mâine. Memorii, 1996”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
padure pixabay jpg
image png
card energie jpg
furt dupa accident jpg
Transfagarasan ilustrate (5) jpg
62482331 jpg
alfred swinscoe captura video jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net