Prințul Louis a topit inimile tuturor! Ce reacție a avut când a auzit de Moș Crăciun

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul Louis, în vârstă de 5 ani, a furat inimile tuturor la concertul anual de colinde al Prințesei de Wales, care a avut loc la Westminster Abbey. Fanii regali s-au „topit” când au văzut un clip adorabil în care ochii micului prinț se luminează în timp ce actorul Jim Broadbent, în vârstă de 74 de ani, a citit Scrisorile de la Moș Crăciun, o poveste scrisă de J.R.R. Tolkien.

Prințul Louis, la concertul de Crăciun
Prințul Louis a fost prezent la concertul organizat de Kate Middleton (Foto: captură video)

Prințul Louis a participat la primul său concert de Crăciun

În timp ce evenimentul a fost filmat pe 8 decembrie, concertul integral a fost difuzat publicului britanic aseară. Prințul Louis fusese anterior prea mic pentru a participa la concertul anual de Crăciun organizat de mama sa, dar debutul său nu a dezamăgit.

Micuțul, despre care presa britanică a scris că are „magia Crăciunului în ochi”, a fost văzut înghiontindu-și mama, pe Kate Middleton, șoptind „mamă” și arătând spre Jim Broadbent în timp ce aceasta citea publicului. Conform presei britanice, acesta s-a luminat când a auzit că este menționat Moș Crăciun.

La intrare, cel mai mic copil al Prințului și Prințesei de Wales, a introdus în cutia poștală scrisori către copiii mai puțin norocoși decât el, alături de frații săi mai mari, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul George, în vârstă de 10 ani. Cei trei au stat cu mândrie lângă părinții lor – precum și alți membri ai familiei regale – în timp ce au ținut lumânări în mână și au cântat cântece de Crăciun, în sala festivă. La eveniment au participat aproximativ 1.500 de persoane, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Evenimentul Together At Christmas – susținut de Fundația Regală – a fost organizat anul acesta în onoarea celor care lucrează pentru a sprijini bebelușii, copiii mici și familiile din Marea Britanie. Legat de campania lui Kate Shaping Us, evenimentul a vrut să ofere „speranța unei noi vieți și să arătăm de ce este atât de important să oferim sprijin și  îngrijire copiilor și adulților din viața lor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net