Cu ce se machiază regina Elisabeta a II-a pur și simplu îl adoră! E foarte ieftin și îl găsești peste tot

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a este una dintre cele mai fotografiate persoane din lume și mulți suntem interesați să aflăm detalii din viața personală a celui mai longeviv monarh din Regatul Unit.

Ei bine, deși are acces la cele mai scumpe și exclusiviste produse, iată că regina preferă variante accesibile, pe care oricine le poate achiziționa și chiar din magazine pe care le găsești la tot pasul!

Interesul față de hainele pe care le poartă și rutina de înfrumusețare a reginei Elisabeta a II-a crește de la an la an, pentru că monarhul britanic nu se dezice de stilul pe care și l-a conturat de-a lungul ultimelor șapte decenii. Poartă numai culori vii, pentru a ieși în evidență în fața mulțimilor uriașe de persoane care se adună pentru a o vedea, la care asortează rujuri îndrăznețe.

S-ar putea să îți placă la fel de mult:  Cum a luat naștere primul scandal dintre Regină și Meghan Markle! Ce a refuzat vehement Ducesa!

Nuanțele ei preferate în materie de ruj? Corai strălucitor, roșu clasic și roz fuchsia. De altfel, se pare că există o marcă pe care o alege în mod special de ani buni, pe care se presupune că regina Elisabeta a II-a o furnizează de când lumea!

Regina Elisabeta a II-a și-a creat propria nuanță de ruj în ziua încoronării

Potrivit Woman & Home, Regina a însărcinat-o pe Elizabeth Arden să creeze un ruj pe care să-l poarte la încoronarea ei din luna iunie a anului 1953. Brandul deține și râvnitul Mandat Regal, o marcă oficială de recunoaștere pentru brand-urile care furnizează produse casei regale.

Nu rata niciRegina Elisabeta, gestul care a uimit pe toată lumea! Ce a făcut în timpul vizitei lui Ceaușescu

Astfel, dacă îți dorești să porți un ruj potrivit pentru o regină și folosit, la propriu, de cel mai cunoscut monarh, trebuie să cauți produsele celor de la Elizabeth Arden. Prețurile sunt accesibile și variază între 80 și 100 de lei, iar nuanța pe care regina Elisabeta a II-a ar purta-o numaidecât este „Marigold”.

De altfel, un alt detaliu la care monarhul este atent are legătură cu durabilitatea rujului, care trebuie să arate impecabil ore în șir.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Dinu Săraru Fopto Mediafax Toni Salabasev jpeg
pacific insula istock jpg
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net