Răzbunarea genială a unui român pe șeful ANPC, pentru scumpirea uleiului: «Dacă nu ar fi tragic, ar fi comic»

Ultima actualizare:

Isteria scumpirii uleiului în magazinele din România s-a stins, însă un român a dorit să dea autorităților o lecție care să-i usture la buzunare pe responsabilii, care au acționat cu întârziere în remedierea situație. 

image

Un român a vrut să-l tragă la răspundere pe șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, așa că a pus la cale un plan ingenios. 

Bărbatul, supărat pentru lipsa de reacție a autorităților, a trimis un colet șefului ANPC, ce consta în bidoane de ulei de floarea soarelui, la preţul piperat de 34 de lei pe sticlă.

Neobișnuitul pachet a fost trimis cu plata ramburs, astfel că șeful ANPC, Horia Constantinescu, s-a trezit că are de achitat o sumă de peste 700 de lei. 

Șeful ANPC nu a onorat plata coletului, ba mai mult, l-a returnat expeditorului, cu mențiunea că a discutat cu cei care gestionează comerțul online, pentru ca astfel de situații să nu se mai întâmple. 

Șeful ANPC s-a simțit extrem de lezat de acest cadou, pe care l-a numit ca fiind de ,,prost gust". 

,,Daca nu ar fi tragic, ar putea fi comic! Astazi, pe adresa autoritatii, am primit un colet plin cu bidoane de ulei de floarea soarelui, fara a-l fi comandat! L-AM RETURNAT EXPEDITORULUI! Ma bucur sa constat CA EXISTA STOCURI SI PENTRU GLUME DE PROST GUST! Pretul este unul discutabil, cu siguranta! Pentru a nu mai exista pe viitor sansa de a transmite astfel de “cadouri”, am discutat cu cei care administreaza aceasta piata online, sa gasim solutii de siguranta suplimentara!", a declarat Horia Constantinescu", potrivit Antena3

Gluma făcută de român șefului ANPC vine după ce săptămâna trecută, cetățenii au luat cu asalt supermarket-urile pentru a achiziționa cantități uriașe de ulei, de teama unor viitoare scumpirii, pe fondul crizei cauzate de războiul din Ucraina. 

Smiley a avut o reacție hilară la scumpirea prețului la combustibil

Șeful ANPC a trimis într-un sfârșit un mesaj tuturor românilor că nu există motive de panică și că stocurile de ulei sunt suficiente. De asemenea, oficialul i-a îndemnat pe români să nu facă stocuri de ulei deoarece există riscul de a face risipă. 

Horia Constantinescu i-a avertizat pe români să fie raționali și să nu se lase influențați de știri. 

Una dintre vedetele autohtone care au avut o reacție extraordinar de hilară în mediul online apropo de creșterea prețului la combustibil a fost Smiley. Vedeta a postat pe paginile de socializare un filmuleț care îl înfățișa călare pe un cal, iar pe imagini a scris: ,,Eu dacă se mai scumpește benzina". 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net