Ironia sorții. Un bărbat a cumpărat 1.000 de litri de motorină pe care i-a vărsat din greșeală pe șosea

Ultima actualizare:

Un bărbat din Galați achiziționat 1.000 de litri de motorină într-un rezervor de plastic, însă printr-o ironie a sorții, eforturile sale au fost zadarnice, căci containerul s-a răsturnat în mijlocul carosabilului.  

Isteria scumpirii carburanților. Un bărbat a cumpărat 1.000 de litri de motorină
Isteria scumpirii carburanților. Un bărbat a cumpărat 1.000 de litri de motorină

Isteria scumpirii carburantului, care a cuprins întreaga Românie, în contextul războiului din Ucraina, atinge cote din ce în ce mai înalte. Un bărbat din Galați a pus în pericol întregul trafic de pe o stradă din municipiul Tecuci, după ce individul a răsturnat din greșeală pe șosea 1.000 de litri de motorină. 

Bărbatul achiziționase fulminanta cantitate de carburant pe fundalul scumpirii accelerate a carburantului cauzate de războiul din Ucraina și de limitarea importului de petrol rusesc. 

Cei 1.000 de litri de benzină au fost depozitați într-un rezervor de plastic, însă din nefericire, containerul s-a răsturnat în mijlocul drumului, generând astfel un pericol iminent de explozie. 

Autoritățile au intervenit de urgență pentru remedierea situație. La fața locului au ajuns o autospecială de la Secţia de Pompieri Tecuci care au implementat măsurile necesare pentru evitarea unei tragedii.

Bărbatul riscă sancțiuni severe 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, o persoană a încărcat 1.000 de litri de combustibil într-o staţie de carburanţi din oraş. Bărbatul respectiv deținea un automobil carosat și a depozitat rezervorul cu benzină pe platforma din spate a mașinii. 

Incidentul s-a produs atunci când șoferul a ajuns pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci, unde rezervorul de plastic a căzut din mașină, iar întreaga cantitate de motorină s-a devărsat pe șosea.

Bărbatul riscă la acest moment sancțiuni grave deoarece comercializarea de combustibil în orice tip de rezervor este interzisă. 

Potrivit ultimelor informații, la momentul actual, inspectorii Departamentului de Prevenire Incendii efectuează o anchetă la faţa locului. Atât benzinăria de unde au fost achiziționată motorina, cât și proprietarului autovehiculului, vor fi sancționați aspru de oamenii legii. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net