Bătălia audiențelor! Cum a detronat PRO-TV-ul celelalte posturi cu un material despre refugiații ucraineni

PRO TV a realizat un documentar din seria ,,România te iubesc" pe tema refugiaților din Ucraina, iar audiențele au fost de-a dreptul surprinzătoare. 

image

Postul PRO TV a realizat un material despre cetățenii din Ucraina care au căutat scăpare la granițele României, în fuga lor de violențele armate ale trupelor invadatoare. 

Seria de reportaje ,,România te iubesc" a difuzat un episod special pe tema refugiaților, realizat de jurnalistul Răzvan Năstase, care a fost urmărit de peste un milion de români. 

Reportajul s-a numit ,,Ucraina te iubesc" și a fost difuzat duminică seara, 13 martie, de la ora 18.00, iar audiența a fost surprinzătoare: mai mult de un milion de români,  adică 1.113.000 persoane, au urmărit cu sufletul la gură materialul. 

Cifrele de audiență au fost impresionante, având în vedere că materialul ,,Ucraina te iubesc" a fost urmărit de un număr de telespectatori dublu comparativ cu următoarele patru posturi de televiziune. Posturile concurente au înregistrat puţin peste jumătate de milion de telespectatori, în aceeași seară pe același tronson orar.

Potrivit statisticilor, reportajul difuzat de Pro TV a fost lider de audienţă pe toate targeturile, iar pe următoarele două locuri în clasamentul audiențelor s-au poziționat Antena 3 cu 579.000 de telespectatori şi România TV cu 550.000. 

În bătălia audiențelor, materialul ,,Ucraina te iubesc" s-a detașat și de postul Antena 1, ce s-a clasat pe locul patru, cu 549.000 de telespectatori, dar și de Kanal D, aflat pe locul cinci cu  546.000 de telespectatori, notează paginademedia.ro.

image
Audienţa posturilor TV de duminică, 13 martie, pe intervalul «România, te iubesc», la nivel național

DIGI24 a fost detronat, s-a clasat abia pe locul 9

În același context postul DIGI24 s-a aflat abia pe locul 9 în topul preferințelor românilor, cu doar 240.000 de telespectatori, pe tronsonul orar în care a fost difuzat reportajul ,,Ucraina te iubesc", de postul PRO TV. 

Jurnalistul Rareş Năstase, cel care a realizat reportajul ce a impresionat peste un milion de români, a adresat un mesaj de mulțumire duminică seară, celor care au urmărit materialul video.

„Mă bucur că tot ce fac voluntarii mărinimoşi, la frontiere, e văzut şi admirat. Ei sunt eroii noştri“, a scris el într-o postare pe Facebook.

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
Ioana Petric jpg
BeFunky collage (12) jpg
militar pedofil jpeg
Poliţia Română foto Poliţia Română
Forbes FOTO Shutterstock
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta