Revoluție în Capitală! Și-a deschis Tzancă Uraganu șaormerie, iar oamenii s-au năpustit. Cine i-a servit!

Ultima actualizare:

Tzancă Uraganu a anunțat, lumea s-a adunat! Și nu oricum, ci în număr mare, așa cum se întâmplă atunci când se promite șaorma gratis. Ei bine, Tzancă Uraganu a intrat în clubul select al proprietarilor de șaormerie, așa că a organizat un eveniment de deschidere pe măsură.

Le-au sfârâit mâinile șaormarilor angajați de Tzancă la localul din zona Pieței Ion Mihalache, din sectorul 1 al Bucureștiului, mai rău decât hălcile de pui sau vită prinse la rotisorul vertical! Manelistul a inaugurat localul la care s-a lucrat câteva luni bune și a anunțat că va oferi sute de șaorme gratis, servite chiar de el și de prietenii lui, printre aceștia fiind chiar Alex Velea sau Anda Adam!

În clipurile publicate pe rețelele de socializare, poate fi văzut și Alex Velea, care a descins la șaormerie pentru a-și ajuta prietenul. Persoanele strânse la „șaorma gratis”, însă, nu au fost foarte impresionatede persoana care le-a servit, ei fiind mult mai interesați să guste din preparatul de fast-food. Pentru Tzancă Uraganu, în schimb, faptul că a fost ajutat a contat enorm, el fiind în prima linie, responsabil cu livrarea șaormelor. Astfel, o mână de ajutor a fost binevenită, întrucât a reușit să își mai tragă sufletul.

Astfel, strada a devenit neîncăpătoare și a fost nevoie chiar de echipaje de Poliție pentru a dirija traficul în zonă. Inaugurarea s-a dovedit a fi un succes, întrucât locul a fost luat cu asalt. Modul de organizare a evenimentului pare să fie un tipar, ce tinde să devină lege printre șaormari. Dorian Popa a lansat, recent o șaormerie ce-i poartă semnătura.

La jumătatea lunii septembrie, după ce a anunțat că va servi chiar el „șaorme Hâtz” gratuite, artistul a servit câteva mii de produse, și localul său fiind luat cu asalt de bucureștenii gurmanzi. 

Ei bine, Tzancă Uraganu doar și-a făcut încălzirea, întrucât localul nu va fi unic. El are de gând să se extindă la nivel național, șaormeriile „La Tzancă” urmând să devină funcționale și în alte orașe mari ale țării. La închidere, Tzancă a anunțat că a reușit să livreze între 700 și 800 de porții de șaorma.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net