Revoluție în Capitală! Și-a deschis Tzancă Uraganu șaormerie, iar oamenii s-au năpustit. Cine i-a servit!

Ultima actualizare:

Tzancă Uraganu a anunțat, lumea s-a adunat! Și nu oricum, ci în număr mare, așa cum se întâmplă atunci când se promite șaorma gratis. Ei bine, Tzancă Uraganu a intrat în clubul select al proprietarilor de șaormerie, așa că a organizat un eveniment de deschidere pe măsură.

Le-au sfârâit mâinile șaormarilor angajați de Tzancă la localul din zona Pieței Ion Mihalache, din sectorul 1 al Bucureștiului, mai rău decât hălcile de pui sau vită prinse la rotisorul vertical! Manelistul a inaugurat localul la care s-a lucrat câteva luni bune și a anunțat că va oferi sute de șaorme gratis, servite chiar de el și de prietenii lui, printre aceștia fiind chiar Alex Velea sau Anda Adam!

În clipurile publicate pe rețelele de socializare, poate fi văzut și Alex Velea, care a descins la șaormerie pentru a-și ajuta prietenul. Persoanele strânse la „șaorma gratis”, însă, nu au fost foarte impresionatede persoana care le-a servit, ei fiind mult mai interesați să guste din preparatul de fast-food. Pentru Tzancă Uraganu, în schimb, faptul că a fost ajutat a contat enorm, el fiind în prima linie, responsabil cu livrarea șaormelor. Astfel, o mână de ajutor a fost binevenită, întrucât a reușit să își mai tragă sufletul.

Astfel, strada a devenit neîncăpătoare și a fost nevoie chiar de echipaje de Poliție pentru a dirija traficul în zonă. Inaugurarea s-a dovedit a fi un succes, întrucât locul a fost luat cu asalt. Modul de organizare a evenimentului pare să fie un tipar, ce tinde să devină lege printre șaormari. Dorian Popa a lansat, recent o șaormerie ce-i poartă semnătura.

La jumătatea lunii septembrie, după ce a anunțat că va servi chiar el „șaorme Hâtz” gratuite, artistul a servit câteva mii de produse, și localul său fiind luat cu asalt de bucureștenii gurmanzi. 

Ei bine, Tzancă Uraganu doar și-a făcut încălzirea, întrucât localul nu va fi unic. El are de gând să se extindă la nivel național, șaormeriile „La Tzancă” urmând să devină funcționale și în alte orașe mari ale țării. La închidere, Tzancă a anunțat că a reușit să livreze între 700 și 800 de porții de șaorma.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
Luna capsunilor jpeg
575302124023416139984130915188503265381205646 ploi canicula foot pexels com realitatea net jpg
butoaie vin pivnita jpg
image png
Lamborghini Veneno  Roadster  (1) jpg
Elevi liceu Romania FOTO Mircea Moira   Shutterstock jpg
saptamana modei paris profimedia (2) jpg
o euro png
image
actualitate.net
image
actualitate.net