Scene de film, în București! Un individ amenință cu un cuțit trei polițiști

Ultima actualizare:

Scene rupte, parcă, dintr-un film de acțiune pe străzile Bucureștiului! Trei ofițeri de poliție îmbrăcați în civil au ridicat un bărbat care îi amenința cu un cuțit. Totul s-a petrecut joi, 3 noiembrie, exact în ziua în care Poliția Română a anunțat că urmează să fie lansat un serial cu situații reale în care au fost puși polițiștii români, pe un cunoscut canal de streaming.

Scena a fost filmată

Întreaga scenă a fost filmată, acțiunea petrecându-se pe Calea Victoriei, lângă Biblioteca Centrală Universitară, peste drum de Palatul Regal, fix lângă sediul Ministerului Afacerilor Interne. Se poate observa în imagini cum ofițerii de poliție erau îmbrăcați în civil, dar aveau arme de foc la brâu. Explicațiile au fost, ulterior, oferite de Poliție.

În cursul acestei dimineți, 3 noiembrie 2022, în timp ce polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Pregătire Profesională se deplasau la un poligon, în vederea desfășurării ședințelor de tragere cu polițiștii Capitalei, au observat un bărbat, care avea asupra lui o armă albă și amenința cu aceasta”, potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliția Capitalei, citat de Adevărul.

Polițiștii au reușit să îl imobilizeze rapid pe individ, iar ulterior a fost dus la sediu de către polițiștii Secției 1, în vederea continuării verificărilor și aplicării măsurilor legale. Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Vezi și: Agenți de poliție, surprinși făcând dragoste în mașina de serviciu, la Vaslui

De altfel, în aceeași zi, Poliția a anunțat lansarea unui serial de acțiune, cu cazuri reale, în care au fost implicați ofițeri și agenți ai forțelor de ordine autohtone. Poliția Română va participa într-un serial ce va debuta pe 14 noiembrie pe AXN și va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00. Fiecare episod va prezenta trei cazuri diferite, din momentul în care Poliția primește apelul la 112 și până la rezolvarea cazurilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net