Agenți de poliție, surprinși făcând dragoste în mașina de serviciu, la Vaslui

Ultima actualizare:

O nouă știre din fabulosul și mereu surprinzătorul județ Vaslui atrage atenția, și e abia începutul săptămânii! De această dată nu este vorba despre consum exagerat de alcool, viol sau vreo crimă oribilă, ci de o idilă, aparent nevinovată.

Imaginea de la care a plecat întreaga poveste. Sursa foto: Vremea Nouă
Imaginea de la care a plecat întreaga poveste. Sursa foto: Vremea Nouă

Scandalul a pornit de la fotografie 

Protagoniștii, un polițist și o colegă, au comis o singură eroare care i-a costat scump, s-au iubit în timpul serviciului! Și nu discutăm despre dragoste în uniformă, pentru că hainele au picat rapid, ci de contact fizic, pe câmp, în autospeciala Poliției.

Conform publicației locale Vremea nouă, scena de amor s-ar fi desfășurat în vara anului 2022, fiind surprins, într-o fotografie de slabă calitate, un bărbat în pielea goală ieșind pe ușa din spate a mașinii, un Logan alb, care poartă însemnele Poliției.

Citește și: Poliția a reținut defunctul din sicriu! S-a întâmplat în județul Vaslui

Imaginea cu pricina ar fi ajuns la ministrul Afacerilor Interne, cu mențiunea că scena e din județul Vaslui, acesta solicitând o anchetă la nivel de județ.

Astfel, conform sursei citate, în scenă ar fi intrat ofițerii Direcției Generale de Protecție Internă, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție din județul Vaslui.

Aceștia nu ar fi avut prea multe detalii pentru a ancheta, așa că au analizat cu atenție imaginea, pentru a prinde un fir. Identitatea bărbatului nu a putut fi stabilită, fiind o imagine neclară, iar numărul de înmatriculare al mașinii nu era vizibil, de asemenea.

Vezi și: Vasluienii vând voucherele sociale, pentru că nu pot cumpăra băutură cu ele

Ar fi atras atenția, totuși, faptul că mașina de Poliție avea în dotare o antenă suplimentară, cercul suspecților fiind restrâns. Când au audiat un agent care utiliza o asemenea autospecială, acesta ar fi recunoscut, din prima, că este vorba despre el. 

Conform publicației locale, agentul ar fi spus că s-a iubit în autospecială cu o colegă de serviciu și că ar fi fost filat de un individ căruia îi făcuse, cândva, dosar penal pentru trafic de persoane. Până să afle rezultatul anchetei, agentul „iubăreț” s-ar fi pensionat. Nu se știe ce decizie ar fi fost luată în cazul polițistei implicată în scandal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
ryanair foto shutterstock
urs freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
1 fobie jpg jpeg
picioare femeie pexels jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
avion wizz air pe aeroportul suceava FOTO 7iasi ro jpeg
image
actualitate.net