Soțiile nedreptățite nu ar trebui să se simtă vinovate dacă zgârie mașina partenerului. Ce spun experții

Potrivit unei experte în dating, Louise Robertson, în vârstă de 59 de ani, soțiile nedreptățite care divorțează nu ar trebui să se simtă vinovate dacă zgârie mașina partenerului, dacă le taie hainele sau dau foc anumitor obiecte ce aparțineau acestora. Acestea sunt modalități de a face față furiei și de a recâștiga un anumit sentiment de putere și nu ar trebui să fie niciodată descrise ca fiind „nebune”.

Soțiile nedreptățite nu ar trebui să se simtă vinovate dacă zgârie mașina iubitului / Foto: Freepik
Soțiile nedreptățite nu ar trebui să se simtă vinovate dacă zgârie mașina iubitului / Foto: Freepik

Expertă: „Poți fi furioasă ...”

Louise Robertson s-a numărat printre celebritățile și experții în sănătate care au oferit sfaturi femeilor la evenimentul „Postcards from Midlife Live” din Londra, în weekend. Adresându-se femeilor în vârstă care sunt singure, co-fondatoarea companiei Rendezvous - companie care organizează evenimente sociale pentru persoanele singure cu vârste de peste 40 de ani - a declarat:

„Am divorțat, am anulat o căsătorie, am fost părăsită. Am divorțat și după am fost părăsită din nou. Și am trecut printr-un proces, asemănător puțin cu doliul. Am fost foarte furioasă, așa că i-am făcut multe lucruri fostului meu soț, cum ar fi să îi zgârii marginea BMW-ului său X5, i-am pus și creveți în pantaloni.

Așa că, dacă soțul tău te-a înșelat, poți fi furioasă și, totodată, eliberează-te. Dacă vrei să îi faci ceva mașinii lui sport Aston Martin, fă-o, este jumătate a ta, oricum”, a declarat Louise Robertson, co-fondatoarea companiei Rendezvous, potrivit tabloidului britanic DailyMail.

De asemenea, Louise Robertson, care organizează evenimente pentru persoanele singure de șapte ani, a dezvăluit că, dacă alegi să îi zgârii mașina partenerului, sau să îi spargi parbrizul, este o mișcare „clasică” de răzbunare pentru persoanele care trec prin divorț. Femeile, spre exemplu, ard pașaportul soțului pentru a-i opri să plece în străinătate cu o nouă partenere sau îi arunce bunurile pe fereastră și le taie hainele. Uneori desface cusăturile și slăbesc butoanele, astfel încât costumul preferat al unui bărbat începe să se destrame imediat ce îl pune pe el.

„Oamenilor le place să descrie în special femeile, care fac astfel de lucruri, ca fiind nebune sau deranjate. Dar divorțul este un moment tumultuos, în care de multe ori o persoană pleacă, dar cealaltă persoană este lăsată în urmă acasă pentru a pune la loc piesele, a plăti facturile, a avea grijă de copii și animale de companie și pentru a-și păstra locul de muncă.

Nu aș sfătui oamenii să zgârie o mașină sau să se răzbune, dar nu le-aș spune nici să nu o facă sau să se simtă vinovați dacă partenerul lor s-a comportat prost sau i-ar minți.

Oamenii ar trebui să înceteze să se răzbune

Eu m-am simțit copilăresc de mândră de mine după ce am zgâriat mașina fostului meu și i-am pus creveți în pantalonii de schi pentru a-i face să miroasă urât. Nu regret deloc, pentru că m-am simțit sfâșiată când s-a încheiat căsnicia mea. Nu sunt o femeie dereglată, rea. Am făcut-o pentru că părea să-i pese de mașină mai mult decât de familia lui”, a mai adăugat Louise.

Louise Robertson locuiește în Farnham, Surrey, Marea Britanie, este mama a cinci copii și se află acum într-o relație de cinci ani, dar s-a căsătorit cu foștii săi soți la vârsta de 23, 25, 30 și 40 de ani. La toate evenimentele pe care le organizează în calitate de co-fondatoare Rendezvous, ea invită un consilier de divorț pentru a ajuta persoanele singure care încă se luptă cu sentimente de furie în timp ce încearcă să întâlnească pe cineva nou. De asemenea, ea recomandă și este de părere că, oamenii ar trebui să înceteze să se răzbune într-un mod care dăunează unei persoane.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net