Sfaturi de frumusețe de la femeile scandinave! Cum să îți întreții părul blond

Când vine vorba de decor și frumusețe, scandinavii par să opteze pentru un stil rafinat, minimalist. În țările scandinave, care se numără printre cele mai bune locuri în care să trăiești, femeile au înțeles că, pentru a arăta cât mai bine, trebuie să rămână naturale. 

blonda jpg jpeg

Secretele de frumusețe ale femeilor scandinave

Cremă hidratantă naturală

Clima ostilă din Scandinavia, în special iarna, poate fi foarte dură pentru piele. Cérat de Galien, cunoscută și sub numele de cold cream, este un tratament popular pentru femeile din aceste țări nordice, ajutând la hidratarea și hrănirea pielii. Este un balsam realizat din ingrediente naturale care răsfață corpul, fața, buzele, mâinile și picioarele. Pentru a profita la maximum de el, vă dezvăluim secretul acestui tratament incredibil cu ingrediente organice.

Aveți nevoie de: 25 g de ulei de migdale dulci, 7,5 g ceară de albine, 16,5 g hidrolat de trandafir. Încălziți uleiul de migdale dulci și ceara de albine, apoi adăugați hidrolatul de trandafiri și amestecați bine. Se lasă să se răcească, apoi se toarnă într-un borcan sterilizat și închis ermetic. Bogat în acizi grași, uleiul de migdale înmoaie și protejează filmul hidrolipidic al pielii. Ceara de albine protejează împotriva agresiunilor externe datorită proprietăților sale hidrofobe. Hidrolatul de trandafir aduce prospețime și calmare pielii deteriorate. Cu această cremă de întinerire, puteți înfrunta iarna cu stil!

2 femeie cu par blond jpg jpeg

Ceai de mușețel pentru păr

Pentru a-și întreține părul blond flamboaiant, scandinavele apelează la mușețel! Nimic nu este mai bun decât acest ingredient natural pentru a-și face părul să strălucească. Alegerea acestei plante nu este întâmplătoare. Apigenina din mușețel este un pigment galben care ajută la menținerea blondului natural fără să deterioreze părul. Dacă vă doriți acel blond scandinav frumos, clătiți-vă părul cu o infuzie de mușețel după șamponare și gata!

Termoterapia

Se știe că această terapie revitalizează pielea și ajută la pătrunderea în profunzime a produselor aplicate local, ceea ce, la rândul său, ajută la rezolvarea multor probleme, cum ar fi anti-îmbătrânirea, întărirea pielii, ridurile și imperfecțiunile și chiar curățarea în profunzime și îndepărtarea acneei.

Pentru a efectua termoterapie la domiciliu puteți folosi o șosetă umplută cu orez sau puteți folosi expunerea cu abur ca termoterapie. Începeți prin a vă spăla bine pe față, apoi aplicați crema de curățare pe față masând ușor. În continuare expuneți-vă tenul la aburi și curățați apoi folodindu-vă de acea șosetă pe care ați încălzit-o deja la microunde. Faceți acest lucru timp de aproximativ 5 -10 minute, până când porii încep să se dilate. După aceasta, ar fi ideal să aplicați un scrub, deoarece porii sunt deschiși și puteți îndepărta cu ușurință impuritățile. După aceasta, aplicați gel de aloe vera și masați timp de 5 minute până când acesta este absorbit complet de piele. Repetați acest proces o dată pe săptămână pentru o piele sănătoasă și strălucitoare.

image
image
image
image
image
image
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
cafea boabe premium edream jpg
beneficii sparanghel jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net