Spaima Brăilei este un pensionar de 70 de ani! Dădea spargeri în locuințe și fura bijuterii

Dacă l-ai întâlni în transportul în comun, i-ai ceda locul, dar el ți-ar sparge casa! Este cazul unui bătrân de 70 de ani, din Brăila, care a demonstrat că nici o încuietoare nu este perfectă.

Bătrânul utiliza chei speciale pentru a da gata încuietorile
Bătrânul utiliza chei speciale pentru a da gata încuietorile

Folosea chei speciale pentru a „păcăli” încuietorile

Un bărbat de 70 de ani este anchetat penal pentru furt calificat, după ce polițiștii au stabilit că a furat bijuterii în valoare de 8.000 de lei dintr-un apartament în care a pătruns cu ajutorul unor chei potrivite, transmite Adevărul.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Brăila au identificat în 25 octombrie un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din Brăila, bănuit de comiterea unei infracțiuni  de furt calificat.

Citește și: Ce fură spărgătorii de case din vilele de pe Valea Prahovei

„La data de 28 august, bărbatul ar fi pătruns într-un apartament de pe raza municipiului Brăila și, prin folosirea de chei potrivite, ar fi sustras bijuterii în valoare totală de aproximativ 8.000 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat pe numele bătrânului și fac cercetări pentru a stabili dacă acesta a fost implicat și în alte fapte similare.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au reținut o femeie, în vârstã de 68 de ani, din municipiul Bârlad, suspectată de furt. Fapta a avut loc pe 23 octombrie, în zona pietei agroalimentare „Sf. Ilie” din municipiu.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în data de 23 octombrie, ora 11.00, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi sustras din rucsacul purtat pe spate al persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 66 de ani, din Bârlad, o borsetă în care se aflau 4.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Vezi și: Fost agent de poliție, actual hoț profesionist! Câte infracțiuni are bărbatul la activ

În aceeasi zi, politistii bârlădeni au reținut-o pe femeia de 68 de ani pentru 24 de ore. Aceasta a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a plasat-o sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net