Spune „adio” mirosurilor urâte din frigider. Ingredientele din bucătărie care te scapă de această problemă

Ultima actualizare:

Dacă sunteți în căutarea unor remedii naturale pentru a scăpa de mirosurile neplăcute din frigider, acesta este articolul perfect pentru voi. De fapt, am adunat o serie de sfaturi utile, pentru a vă ajuta să vă păstrați frigiderul curat și proaspăt, recomandându-vă produse naturale care vă vor ajuta în acest sens. 

Legumele care s-au stricat vor da frigiderului un miros urât. Foto: Click.
Legumele care s-au stricat vor da frigiderului un miros urât. Foto: Click.

De ce frigiderul nostru miroase urât

Uneori, doar puțin pește lăsat în frigider pentru câteva zile, carnea cu gust și miros puternic sau legumele care s-au stricat, vor da frigiderului un miros urât. Alteori, piesele mecanice și din plastic ale frigiderului ar putea degaja mirosuri neplăcute, mai ales dacă uitați să le curățați și să le igienizați.

Cum să scapi de mirosurile neplăcute din frigider

Dacă nu putem evita mirosurile neplăcute, deoarece uneori se întâmplă pur și simplu, putem încerca să scăpăm de ele, fără a folosi remedii chimice. Așadar, iată câteva remedii naturale pentru a elimina mirosurile neplăcute din frigider. De asemenea, veți afla cum să-l curățați corect.

1. Bicarbonat de sodiu

Acest remediu este întotdeauna valabil și, de asemenea, ieftin: doar luați un pahar, umpleți-l cu bicarbonat de sodiu și puneți-l într-un colț al frigiderului. Pudra va absorbi mirosurile, purificând  întreaga zonă.

2. Oțet

Funcționează exact ca bicarbonatul, dar din moment ce oțetul are un miros foarte ciudat, trebuie folosit într-un procent mult mai mic. Pentru un frigider de dimensiuni medii, doar o jumătate de pahar este necesar pentru a obține efectul dorit.

3. Lămâia

Doar tăiați lămâia felii și puneți-o într-un bol, la frigider. Absorbția lămâii va elimina mirosurile neplăcute. Atenție! Lămâia trebuie schimbată cel puțin o dată pe săptămână.

4. Cartofi

Curățați un cartof și puneți-l la frigider, pentru a obține efectul de eliminare a tuturor mirosurilor din frigider. Cartoful acționează ca absorbant, de aceea trebuie schimbat la fiecare 2-3 zile. Trebuie păstrat la frigider până când mirosul dispare, scriu cei de la thefoodellers.com.

5. Fulgi de ovăz

Exact ca și cartofii, fulgii de ovăz absorb mirosurile dacă sunt păstrați la frigider, într-un bol de aluminiu sau ceramică.

6. Boabe de cafea

Mirosul se elimina în câteva zile, chiar și folosind boabe de cafea împrăștiate pe diferitele rafturi ale frigiderului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net