Stațiunea de la munte care a atras o mulțime de turiști în weekend. Aici se face baie ca pe litoral

Ultima actualizare:

Deși ne aflăm aproape de mijlocul lunii septembrie, turiștii profită din plin de zilele pline de soare cu care toamna ne răsfață, așa că se distrează din plin. În Maramureș, atracția principală din acest weekend a fost lacul Bodi, unde oamenii s-au bucurat de apa rece în care s-au putut scălda. Alții în schimb au petrecut pe litoral.

Stațiunea care a atras o mulțime de turiști
Stațiunea care a atras o mulțime de turiști

Stațiunea care a atras o mulțime de turiști

Cunoscută și sub numele de lacul Zânelor, locația se află chiar la poalele Munților Gutâi, al aproximativ 17 kilometri de Baia Mare.

Turiștii vin în zonă și încearcă să profite de timpul petrecut aici, preț și de câteva ore. Aici intrarea pe domeniul turistic este gratuită, iar accesul pe lac va fi permis până la mijlocul lunii octombrie. Evident cei mai fericiți de experiență sunt copiii care deși pe 11 septembrie încep școală, s-au bucurat din plin de ultimul weekend de vacanță.

Ne propunem să profităm de fiecare zi însorită şi ne aşteptăm oaspeţii pe terasă. După cum puteţi vedea natura este încă verde, sperăm într-o toamnă cât mai lungă", spune Cornelia Lupșa, administrator domeniu, potrivit observatornews.

De apa bună și vremea frumoasă turiștii se bucură la cote maxime și promit să revină cât de curând. „Apa este bună, un pic răcoroasă, dar mie îmi place. E foarte bine. Şi mâine venim", a spus un bărbat potrivit sursei citate.

Din lac, în mare

Și nu doar în Maramureș se distrează turiștii, ci și la mare! Chiar înainte de începerea școlii peste 60.000 de turiști au fost prezenți pe litoral, potrivit Observatornews.ro. Prețurile mici și vremea bună sunt cele care i-au atras pe oameni, iar arborele roșu a fost dat jos în sfârșitș. Apă mării are în jur de 24 de grade, în timp ce în aer se resimt cel mult 30 de grade, totuși hotelierii spun că vor să țină deschis toată luna septembrie și dacă totul merge bine chiar și în noiembrie. 

În acest weekend am reuşit să facem 97% grad de ocupare înainte de începerea şcolii. Preţurile au mai scăzut. Camerele se vând în această perioadă cu 450 de lei, dubla. Preconizăm că spre sfârşitul lunii noiembrie vom închide hotelul", spune Iolanda Nanu, director de hotel, potrivit sursei citate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net