Suma inimaginabilă câștigată de un român la pariuri. Este cea mai mare de până acum

Ultima actualizare:

Un bărbat din județul Prahova a avut parte de un noroc cu totul nesperat! El a reușit să intuiască o combinație incredibilă de 28 de meciuri câștigătoare pe un bilet de pariuri, însă lucrurile nu s-au oprit aici! Prahoveanul a copiat biletul de 49 de ori, iar la final a câștigat o sumă uriașă!

A câștigat o sumă uriasă la pariuri
A câștigat o sumă uriasă la pariuri

Potrivit celor de la adevarul.ro, prahoveanul nu a cheltuit mulți bani pe biletele de la pariuri. El a pus câte 2 lei pe fiecare bilet câștigat, iar în final a cheltuit doar 100 de lei pentru 50 de meciuri. Cât despre cota adunată pentru fiecare bilet, aceasta a fost de 28.834, iar pe lângă aceasta, mai exista și un bonus de 80.753, pentru bilete.

În cele din urmă, prahoveanul a ajuns la o sumă uriașă, de 955.000 de euro, pe care i-a câștigat în urma pariurilor! Firma de pariuri a confirmat câștigul uriaș pe care l-a înregistrat românul și se pare că ar fi vorba despre o sumă fără precedent în țara noastră!

A câștigat o sumă uriașă

Meciurile norocoase au fost de-a lungul unei întregi săptămâni, în 14 competiții diferite. În primul rând, în competițiile europene, Champions League, Europa Leage și Conference League, cât și mai multe ligi din Europa. Prahoveanul a pariat pe meciuri din La Liga (Spania), Championship (Anglia), primele 2 ligi din Germania și Olanda, Serie A (Italia), Superliga (Danemarca), Superliga (Turcia), dar și NB I (Ungaria) şi Eliteserien (Norvegia).

”Am trăit destul de relaxat meciurile. Excepţie au făcut: Girona – m-am culcat în minutul 75 la 0-0 şi bine am făcut, pentru că în minutul 88 a marcat Celta, golul a fost anulat (a fost primul VAR care m-a ajutat de când s-a introdus sistemul!), gazdele marcând apoi în prelungiri...

Primul câştig… nu mi-l amintesc. Îmi amintesc primul câştig mare, a fost anul trecut, în decembrie, ultimul meci ieşit cu 11 metri în minutul 94. Am luat 90.000 de lei cu 300 de lei jucaţi. Ce voi face cu banii? Îi voi dubla”, a spus pariorul, conform sursei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net