Suporterii de la Mondial sunt revoltați! Ce au primit la micul dejun după ce au plătit 230 de euro pe noapte

#CM Qatar 2022
Ultima actualizare:

Există destule plângeri privind Campionatul Mondial din Qatar, iar una dintre ele a fost semnalată de suporterii Angliei. Aceștia sunt revoltați din cauza condițiilor de cazare, dar și pentru că au primit un mic dejun foarte modest, după ce au plătit 230 de euro pe noapte.

Suporterii de la Mondial sunt revoltați
Suporterii de la Mondial sunt revoltați

Având în vedere numărul mare de fani care au venit la Doha, organizatorii au fost nevoiți să ridice tabere pentru suporterii de la Cupa Mondială.

Astfel, fanii care nu au mai găsit hoteluri pentru Mondialul din Qatar au fost nevoiți să accepte condiții destul de modeste pentru a putea vedea meciurile favoriților, conform Adevărul.

Printre aceștia se numără gălăgioși suporteri ai vicecampioanei europene. Englezii au plătit și 200 de lire sterline (aproximativ 230 de euro) pe noapte pentru a locui în corturile ridicate de organizatori lângă Doha.

Suporterii englezi s-au plâns pe rețelele sociale, că beneficiază doar de un pat și o noptieră, iar masa este sub orice critică.

Suporterii Angliei sunt nervoși pe condițiile de la Mondialul din Qatar

Suporterii Angliei sunt revoltați pentru micul dejun primit la CM 2022
Suporterii Angliei sunt revoltați pentru micul dejun primit la CM 2022

„Cutia de mic dejun vine cu un sandviș, un măr, o brioșă cu aspect de cartof și o gogoașă, o cafea instant și un suc”, descriu suporterii tratamentul gazdelor, potrivit The Sun.

„200 de lire sterline pentru a dormi într-un cort de plastic, în deșert, și pentru niște feluri de mâncare asemănătoare celor din avion?", a scris un fan, citat de The Sun.

La polul opus, cei mai norocoși suporteri locuiesc pe un iaht spectaculos care costă un miliard de euro. Aici sunt cazate 6.000 de persoane, printre suporteri regăsindu-se și iubitele fotbaliștilor din naționala Angliei.

Mondialul din Qatar va avea 64 de meciuri

Turneul final din Qatar, cu 32 de echipe, va avea 64 de meciuri, care vor fi găzduite de opt stadioane, urmând să se încheie pe 18 decembrie.

Campionatul Mondial din Qatar a debutat duminică, 20 noiembrie, cu meciul Qatar - Ecuador, care a început la ora 18.00. Din păcate, gazdele turneului au pornit cu stângul, cedând cu 2-0.

Partida de pe stadionul Al Bayt a fost precedată de o ceremonie grandioasă. Celebrul actor american, Morgan Freeman, a fost vocea spectacolului, cu un discurs puternic în începutul festivității.

Unul dintre cele mai impresionante momente l-a reprezentat apariția lui Ghanim Al Muftah, în vârstă de 20 de ani, tânărul care reprezintă un simbol al voinței și determinării. Acesta s-a născut cu sindromul de regresie caudală, o afecțiune rară care afectează dezvoltarea jumătății inferioare a corpului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net