Ți se rupe inima! Gestul uluitor făcut de un băiat după moartea tatălui său

Ultima actualizare:

Scrisoarea către tatăl mort al unui copilaș din Suedia a făcut înconjurul internetului și a stârnit lacrimi și compasiune din partea celor care i-au aflat povestea. Băiețelul a vrut să comunice cu tatăl său decedat prin intermediul unui bilețel, pe care l-a legat de un balon.

Scrisoarea emoționantă a băiețelului. Sursă foto: colaj/Stuart McColl / SWNS
Scrisoarea emoționantă a băiețelului. Sursă foto: colaj/Stuart McColl / SWNS

Dorul molipsitor de tatăl lui, faptul că mama lui era internată în spital și el se afla într-un cămin, suferea de durere la ureche, iar lipsa părinților l-a îndurerat pe cel mic. Băiețelul s-a lăsat condus de sentimentele lui sincere și a ales să încerce, printr-un fel, să comunice cu părintele său trecut în neființă.

,,Îmi doresc să-mi scrii un bilet și să-l pui sub pernă”

Copilul îi mărturisea tatălui lui că a făcut lista de dorințe pentru Crăciun și i-a cerut, drept cadou, să-i scrie un bilet și să i-l pună sub pernă. De asemenea, micuțul din Scoția a vrut să-i spună tatălui său decedat ce anume s-a mai întâmplat în viața lui și a mamei, de când el a plecat în altă lume.

Așa aflăm că băiețelul se afla într-un cămin, deoarece mama lui era bolnavă, pe patul de spital. Pe el îl durea ureche, însă nu era o durere mai mare decât cea provocată de lipsa tatălui lui. Așa că cea mai mare curiozitate a puștiului a fost să-l întrebe pe tatăl lui dacă îi este bine în Rai.

,,Bună, tati! Îți scriu doar să-ți spun că îmi este dor de ține și să îți spun ce mai e nou. Sigur știi că sunt la cămin pentru că mama e bolnavă și pe mine mă doare urechea de luni.

Mâine plecăm. Mi-e dor de școală și de tine. Știu că ești în Răi, dar ești bine? Înainte să vin aici mi-am făcut lista de Crăciun. Îmi doresc să-mi scrii un bilet și să-l pui sub pernă.

Pe lista mea sunt ghete, mingea din Premier League, un echipament al Real Madrid și un cub Rubik. Pa, tati! Te iubesc!”, apare în scrisoarea găsită de McCall, potrivit Telegraph.

Scrisoarea băiețelului a fost găsită

Un fost jucător de la naționala de fotbal a Scoției a fost cel care a găsit biletul copilului. Stuart McCall face tot posibilul pentru a-l găsi pe băiețel și a-i îndeplini câteva dintre dorințele sale. 

,,Este foarte trist, vrem să găsim copilul și să îi dăm toate darurile cerute de la tatăl lui”, a spus Stuart McCall, potrivit Dumferline Press.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net