Top 5 cadouri ieftine pe care ți le poți cumpăra singură, de Moș Nicolae. Ai nevoie de mai puțin de 100 de lei!

Cine nu-și dorește să se trezească dimineața și să găsească în ghetuțe cadouri de tot felul? Dacă nu există, totuși, nimeni care să facă asta pentru tine, nu te întrista. Poți fi chiar tu Moș Nicolae, pentru tine și pentru cei dragi. 

Idei de cadouri cu un buget de 100 de lei
Idei de cadouri cu un buget de 100 de lei

Iată 5 idei de cadouri sub 100 de lei care îți vor face ziua mai frumoasă

Dacă știi că nu vei primi niciun cadou astăzi din partea iubitului, a familiei sau a prietenilor, stai liniștită, chiar tu poți să fii Moș Nicolae și te asigurăm că ai de unde alege!

1. Cu un buget de 100 de lei chiar îți poți permite să-ți cumperi un cadou super drăguț. În magazinele Sinsay, o pereche de pijamale costă între 40-80 de lei, așa că aceasta este o primă idee bună de cadou. Ce poate fi mai frumos decât să ai o pereche de pijamale noi, super călduroase, pentru nopțile de iarnă?

2. Drogheriile DM oferă și ele numeroase produse. Cu 100 de lei poți să-ți cumperi creme de corp, o paletă de farduri, pensule pentru make-up, body scrub, un fond de ten, o pudră, gloss-uri, rujuri de toate felurile, precum și alte produse de make-up pentru toate gusturile. 

Mai mult, tot în drogheriile DM poți să găsești produse bio, iar dacă ești vegană, numai bine! Acolo găsești cele mai delicioase gustări. 

3. O altă ideea de cadou poate fi o ședință la solar, asta dacă iubești bronzul chiar și iarna, un tratament facial sau o pereche nouă de unghii cu gel sau ojă semipermanentă.

Citește și - Idei de cadouri pentru partenerii de afaceri, de Moș Nicolae

4. Dacă ești iubitoare de filme, e cazul să te uiți în lista celui mai apropiat cinematograf și să mergi degrabă să vizionezi unul. Cu bugetul de 100 de lei te încadrezi inclusiv la gustările super delicioase pe care doar în cinema le găsești! Deci, împuști doi iepuri dintr-o lovitură. 

5. Dacă îți place să găsești, cu 100 de lei poți cumpăra din supermarket numeroase ingrediente, atât pentru un fel principal, cât și pentru un desert. Chiar dacă ești singură, nu înseamnă că trebuie să fii și tristă. Uneori, o cină gustoasă luată în compania ta poate fi mai liniștitoare și mai pozitivă din punct de vedere emoțional decât orice întâlnire posibilă. 

Ce mai poți să faci cu 100 de lei, de Moș Nicolae

Dacă niciuna dintre variantele noastre nu ți se potrivește sau nu îți este pe plac, stai liniștită, mai avem destule idei. De exemplu, cu 100 de lei îți poți achiziționa și o super rochiță. Deși pare un preț mic, pe site-ul remix.ro vei găsi haine în regim outlet sau second hand, iar acolo vei avea de unde să-ți alegi. O rochie de brand poate fi un adevărat chilipir pe acest site, așa că spor la cumpărături!

Tot aici poți să găsești și genți de brand, la prețuri foarte mici, dar și haine de tot felul, de la jeanși, până la geci groase de iarnă. Răbdare să ai, numai!

De asemenea, dacă îți place cafeaua, alege cea mai cochetă cafenea și mergi și savurează una. Nu uita, Moș Nicolae vine pentru fiecare dintre noi, chiar dacă din partea celor dragi sau din partea noastră. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net