Idei de cadouri pentru partenerii de afaceri, de Moș Nicolae

Luna decembrie este recunoscută de toată lumea ca fiind una a cadourilor. Și nu doar pentru că acum sunt Sărbătorile de Iarnă, când ne întrecem în a găsi cele mai bune daruri pentru cei dragi nouă, ci pentru că în această lună vine și Moș Nicolae.

image

Chiar dacă au trecut de ceva vreme de vârsta nuielușelor și a cadourilor lăsate în ghetuțe, partenerii tăi de afaceri vor avea chiar o surpriză plăcută atunci când vor primi câte un cadou din partea ta, cu acest prilej. Lăsând gluma la o parte, această zi este una specială pentru toată lumea. Și, chiar dacă au trecut de vârsta la care încă mai cred în cei doi Moși, toată lumea merită să primească o mică atenție. De aceea, în rândurile de mai jos, am încercat să îți prezentăm câteva sugestii de cadouri de Mos Nicolae pentru partenerii tăi de afaceri.

Agende și instrumente de scris personalizate

Începe luna cadourilor prin a oferi partenerilor tăi de afaceri agende și instrumente de scris personalizate. Sunt perfecte în această perioadă, deoarece nu sunt deloc extravagante și toată lumea are nevoie de ele. Pentru a le oferi, poți organiza un fel de ședință de bilanț în sala de conferințe de la firma ta și, în dreptul fiecăruia, să se afle darul tău. Pentru a fi sigur că ai fost bine înțeles și a crea niște cadouri potrivite cu contextul, darurile tale trebuie să fie personalizate cu logo-ul firmei tale. De asemenea, optează pentru produse de foarte bună calitate, și ai grijă ca nu cumva, din greșeală, să oferi o agendă numai bună de folosit în anul care tocmai stă să se încheie în câteva zile.

Stick-uri de memorie

Tehnologia este tot mai prezentă în viața noastră și nu avem cum să nu îi recunoaștem meritele. Ne-a făcut viața mult mai ușoară, din toate punctele de vedere. Imaginea aceea veche, când le ofereai partenerilor tăi de afaceri un dosar voluminos, cu multe informații, tabele și grafice, este demult perimată. Totul este mult mai simplu acum, cu ajutorul unui stick de memorie. Și iată, din nou, un mic cadou de Moș Nicolae, care se potrivește de minune contextului. Alege un stick de memorie cu capacitate mare, pe care aceștia să îl mai folosească oricând mai au nevoie. Nu uita de imprimarea numelui sau logo-ul companiei tale, după cum am amintit ceva mai sus.

Pachete cu dulciuri fine

Este luna cadourilor, când ne place să facem cadouri, să primim daruri și, mai ales, să ne simțim din nou copii. Așa că de ce să nu ajungi la sufletul partenerilor tăi de afaceri cu un pachet de dulciuri fine, de foarte bună calitate. Chiar dacă poate nu îl vor consuma ei, ci îl vor dărui copiilor lor, sigur gestul tău nu va trece neobservat, ci va fi chiar foarte apreciat. Pentru un astfel de pachet dulce, trebuie să ai în vedere tabletele de ciocolată fină, măcar o cutie de bomboane delicioase, praline crocante și nu uita de un cozonac, dulcele tradițional al românilor când vine vorba despre Sărbători. Sau, de ce nu, varianta sa italiană, panettone, la fel de apreciată! În fine, tu alegi!

thumbnail pexels george dolgikh 1666065 jpg

Coșuri cadou

Deși par – cel puțin la prima vedere, niște cadouri care par destinate mai degrabă propriilor angajați cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, să știi că nu este chiar așa. Comandă cosuri cadou Craciun pentru a le oferi partenerilor de afaceri. Evident, multe dintre produsele conținute de ele cu acest prilej sunt delicii dulci, sau produse tradiționale pe care toată lumea le preferă cu acest prilej. Destinatarii darului tău, de fapt scuze, ai cadoului de la Moș Nicolae vor fi impresionați de ceea ce vor primi. De asemenea tu ești mai mult decât mulțumit că ai reușit să găsești cadoul perfect, atât de rapid, bogat și chiar avantajos. Și câți dintre partenerii tăi de afaceri s-ar fi gândit să aibă parte de un astfel de gest chiar acum, când încă nu s-a intrat în febra pregătirilor pentru Crăciun! Moș Nicolae știe să își găsească momentul potrivit pentru a surprinde pe toată lumea, nu-i așa?

Calendare personalizate

Acestea reprezintă cadoul corporate perfect pentru partenerii de afaceri. Lasă zilele din apropierea Crăciunului pentru a le oferi un dar mai… personalizat, iar acum, de Moș Nicolae, optează pentru calendare personalizate. Ai grijă doar să le comanzi din timp pentru a avea timp să le împarți la toată lumea exact la momentul care trebuie. Fiind vorba despre un calendar oferit partenerilor de afaceri, recomandarea noastră este ca acesta să fie unul care are drept tematică buna colaborare dintre companiile voastre. Sigur va fi o surpriză plăcută, pentru că în acest fel îți demonstrezi atenția la detalii și arăți că relația voastră de afaceri este la fel de importantă pentru tine, ca și pentru el.

Tabletă

Dacă investiția nu este una prea mare pentru tine, o tabletă de bună calitate poate fi o sugestie de cadou de Moș Nicolae pentru cel mai bun partener de afaceri al tău. Cam toată lumea le recunoaște avantajele, și în plus adoră și gadget-urile, așa că s-ar putea să fie exact ceea ce ne place să numim cadoul perfect!

Geantă pentru laptop

Dacă știi că partenerii tăi de afaceri sunt mereu în mișcare, mereu pe teren între propria firmă și companiile cu care colaborează, atunci sigur folosește un laptop performant. Nu este cazul să îi oferi un astfel de dar, dar o geantă pentru laptop sigur va fi apreciată, iar Moș Nicolae iar a reușit în demersul său!

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net