5 idei de cadouri pentru o persoană pe care nu o cunoști

Ultima actualizare:

Se întâmplă să fii invitat la o petrecere și să nu vrei să vii cu mâna goală. Sau să ai nevoie să alegi un cadou pentru un coleg de serviciu ori pentru șef.

Sursă foto: Freepik.com
Sursă foto: Freepik.com

Ocaziile de a oferi un cadou pe tot parcursul anului pot apărea destul de frecvent. Însă nu este întotdeauna ușor să găsești cadoul ideal atunci când nu cunoști foarte bine persoana căreia îi este dedicat. Cea mai bună prietenă a surorii tale, vecina care are grijă de bunica ta sau secret Santa. Iată mai jos câteva sfaturi care te pot ajuta să alegi un cadou pentru o persoană pe care o cunoști prea puțin sau deloc.

O băutură bună

O sticlă de șampanie ori prosecco, de vin bun, de whisky de calitate ori de gin delicios, oferta de pe piață este una bogată. Singura regulă de care trebuie să ții cont este aceea de a te asigura că persoana respectivă consumă alcool.

Ambalajul contează și el atunci când oferi un cadou. Poți alege să personalizezi sticla de băutură, cu o imagine sau un text interesant care poate fi imprimat pe etichetă. Surpriza va fi una cu totul specială, indiferent că este vorba despre cadoul pentru o zi de naștere, în semn de mulțumire sau pentru a marca ieșirea la pensie a persoanei respective.

Un parfum interesant sau un set de înfrumusețare

Uneori, găsirea unui cadou potrivit, indiferent că este vorba despre un bărbat sau o femeie, poate fi o adevărată bătaie de cap. Parfumurile sunt un cadou mai special, în sensul în care, pentru a le putea dărui, este necesar să cunoști cât de cât gusturile persoanei respective. Dar, dacă poți obține informații în acest sens în prealabil, niște parfumuri pot să fie un cadou foarte potrivit.

Fie pentru bărbați, fie pentru femei, o cutie care include produse de îngrijirea pielii sau de înfrumusețare este un cadou clasic, ce nu poate decât să provoace plăcere celui care îl primește. Evită să iei produse prea specifice - de exemplu, pentru ten sensibil sau gras - și optează pentru branduri care se adresează tenului normal, cu mirosuri mai degrabă neutre.

Ciocolată elvețiană

Produsele din ciocolată rămân un pariu sigur și cu siguranță apreciat de majoritatea papilelor gustative. Un cadou neutru prin excelență, este foarte potrivit atât pentru bărbați cât și pentru femei. Alege ciocolată de calitate, mai scumpă, chiar dacă vei oferi o cantitate mai mică. Ciocolata belgiană și cea elvețiană sunt printre cele mai cunoscute în materie de calitate.

Pentru variație, poți opta pentru o cutie de prăjituri fine, personalizate, care cu siguranță vor produce încântare. Atenție, însă, unele persoane pot suferi de intoleranțe alimentare.

Ceai sau cafea

Ceaiul este o băutură foarte iubită, dar există atât de multe tipuri și branduri încât cu greu poți să faci o alegere. Optează pentru o marcă ce oferă cutii speciale cu selecții de ceaiuri. Astfel, persoana care primește acest cadou va avea ocazia de a descoperi noi arome, fără să fie nevoită să termine o cutie de ceai care nu îi place.

Același lucru este valabil pentru cafea, o selecție de boabe fine, de bună calitate, poate fi un cadou deosebit.

Flori proaspete

Cel mai potrivit cadou pe care îl poți oferi unei femei pe care o cunoști prea puțin sau deloc este un buchet de flori proaspete. Acesta poate fi, de altfel, și un cadou potrivit pe care îl poți alege în ultimul minut, dacă ai fost invitat pe neașteptate la un eveniment. Evită clasicii trandafiri și optează pentru combinații de flori de sezon, care pot arăta spectaculos.

Cu sfaturile de mai sus, vei reuși să alegi un cadou deosebit pentru o persoană pe care nu o cunoști (aproape) deloc. Când este vorba despre a oferi daruri unei persoane necunoscute, mizează pe conceptele de simplu, clasic și pe faptul că mai puțin înseamnă mai mult aproape întotdeauna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net