Trucul care te va ajuta să păstrezi ceapa pe timpul iernii. Cele mai bune metode de conservare

După cum știm, ceapa este un ingredient important în nenumărate rețete, iar cum deja ne apropiem cu pași repezi de începutul lunii noiembrie, este important să știm cum trebuie să depozităm ceapa, pentru ca această să nu se strice din cauza temperaturilor tot mai scăzute.

Ceapa poate rezista și la temperaturi scăzute
Ceapa poate rezista și la temperaturi scăzute

Numai câteva zile ne mai despart de începutul lunii noiembrie, iar chiar dacă temperaturile de la miezul zilei încă sunt destul de calde, lucrurile se vor schimba rapid, pe măsură ce înaintăm spre finalul anului. Astfel, este important să știm cum să depozităm corect anumite ingrediente, pentru ca acestea să nu se strice din cauza frigului.

Iar, desigur, ceapa se numără printre cele mai importante! Un ingredient crucial în nenumărate rețete, primul pas pe care trebuie să îl facem începe chiar din magazin! Mai precis, trebuie să avem grijă să nu cumpărăm cepe moi, sau cu semne de mucegai, deoarece acestea nu vor reziste pe timpul iernii!

Cum trebuie să depozităm ceapa pe timpul iernii

De asemenea, este foarte important să păstrăm ceapa într-un loc cât mai uscat! Dacă cumva o vom ține într-un loc umed, este foarte posibil ca ceapa să încolțească, sau să mucegăiască. De asemenea, la fel de important este să o păstrăm într-un loc care poate fi cât mai bine aerisit!

În privința temperaturii, ceapa poate rezista ușor chiar și în condiții de frig! Putem să o păstrăm fără probleme chiar și la temperaturi cuprinse între 0 și 5 grade.

Ceapa trebuie păstrată într-un loc aerisit

Cel mai bine este să depozităm ceapa în plase, ori în lăzi perforate, pentru o aerisire cât mai bună. Astfel de soluții vor împiedica acumularea umezelii, ce poate avea un efect fatal asupra cepei noastre.

Astfel de metode ar trebui să ne ajute ceapa să reziste cu bine peste iarnă, așa că nu va fi nevoie să mergem la magazin prea des după acest ingredient atât de crucial în mâncare. Iar cum ceapa conține și o mulțime de vitamine și minerale, trebuie să știm că ea este bună și pentru organismul nostru!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
caine halloween profimedia jpg
bucuresti magheru jpg
asasinat arad crisan jpg
test iq1 jpeg
Blocuri Bucuresti FOTO Shutterstock jpg
extrageri loto
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
carent de smecher jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net