Dieta toamnei: Slăbești 12 kilograme în 17 zile

Ultima actualizare:

Deja știm cu toții că o dietă sănătoasă este crucială pentru sănătatea noastră. Iar în această perioadă din an putem apela la dieta de toamnă, un regim pe care îl putem implementa ușor iar care în numai 17 zile ar trebui să ne ajute să scăpăm de 10, sau chiar 12 kilograme!

Dieta de toamnă ne poate ajuta să scăpăm rapid de kilogramele în plus
Dieta de toamnă ne poate ajuta să scăpăm rapid de kilogramele în plus

Fiecare dintre noi ne dorim un fizic de invidiat, dar de cele mai multe ori ne poate fi dificil să ne ținem greutatea sub control într-un mod eficient. Din fericire, există un regim alimentar creat de către doctorul Michael Moreno, care ne poate ajuta să scăpăm rapid de kilogramele în plus!

Dieta de toamnă combină exercițiile fizice cu scăderea consumului de carbohidrați, iar rezultatele promise sunt unele spectaculoase! Iar partea bună este faptul că cele trei cicluri ale dietei sunt foarte ușor de pus în practică!

Dieta care ne poate scăpa de kilogramele în plus

Primul ciclu al acestei diete este cel mai dificil, iar de-a lungul lui trebuie să ardem cam 1.200 de calorii pe zi. Este necesar să eliminăm din dietă sursele de carbohidrați răi, cum ar fi pâinea albă, cerealele fine, cartofii, produsele de patiserie, sucurile, ori pastele.

De-a lungul celor 17 zile, corpul nostru nu va mai stoca grăsimi și vom începe să observăm cum slăbim. În ciclul următor mai putem adăuga 200 de calorii, astfel că va trebui să ardem zilnic 1.400 de calorii.

Putem scăpa rapid chiar și de 12 kilograme

Apoi, odată ce vom ajunge la ultima etapă a acestei diete spectaculoase, putem crește ușor cantitatea de calorii pe care o putem consuma. Acum putem să consumăm și puțin alcool, iar în acest punct, se presupune că organismul nostru s-a adaptat deja unor alimente mult mai sănătoase.

Este important să nu renunțăm la obiceiurile alimentare dobândite în această perioadă, dacă nu dorim să punem la loc kilogramele în plus. Această dietă intensivă nu doar că ne ajută să slăbim rapid, dar ar trebui să ne ajute să ne obișnuim cu alimente mult mai sănătoase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carent de smecher jpg
trandafiri istock jpg
apartament colaj pixabay jpg
Cetatea Enisala din Dobrogea Foto Ciprian Mihai Facebook
slobozia locuinte pentru tineri FOTO Faceb/PM Feteşti
pensie jpg
hoteluri capsule jpg
Orasul Cluj Napoca, toamna  Foto Primăria Cluj Napoca Facebook (9) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net