Ce pensionari vor primi pensii mai mici cu sute de lei în noiembrie? Când vor intra banii pe card și când se vor distribui prin poștă

O bună parte din acest an a fost dominată de discuții despre recalcularea pensiilor, iar deși ne apropiem de finalul lui 2024, acest subiect încă nu este unul încheiat. Acum, un număr însemnat de români nu își vor primi pensia mărită în luna noiembrie, din cauza unui motiv incredibil.

Un număr însemnat de români nu și-au primit decizia de recalculare
Un număr însemnat de români nu și-au primit decizia de recalculare

Noua lege a pensiilor a intrat în vigoare în luna septembrie, iar milioane de români de-a lungul întregii țări și-au primit deciziile de recalculare, în această toamnă. Din păcate, acest subiect nu este încă unul încheiat, iar nenumărați români continuă să se confrunte cu probleme. Mai precis, undeva între 100.000 și 200.000 de români încă nu și-au primit decizia de recalculare, iar din acest motiv nu își vor primi pensia majorată nici în această lună.

Pensionarii care se află în această situație ar trebui să își primească diferențele de bani la o dată viitoare, însă, în această lună, ei vor continua să primească aceeași sumă ca și până acum.

Cine sunt românii care nu își vor primi pensia mărită

În medie, pensiile din țara noastră au crescut cu 620 de lei, odată cu data de 1 septembrie, moment la care noua lege a intrat în vigoare.

Cu toate acestea, de-a lungul întregului an, autoritățile au asigurat românii că nimeni nu va primii pensii mai mici după recalculare. Chiar și în situațiile în care pe deciziile primite erau trecute sume mai mici, românii tot au continuat să beneficieze de valoarea mai mare, pe care o primeau deja până acum.

Ce trebuie să știe pensionarii în luna noiembrie

O altă problemă serioasă afectează românii care au ieșit recent la pensie. Dacă și-au depus dosarul numai în ultimele câteva luni, din cauza aglomerației și problemelor provocate de recalculare, încă nu își vor primi pensia, nici în luna noiembrie.

Această problemă afectează românii care și-au depus dosarul de pensionare din luna august, iar din cauza problemelor cu sistemul informatic, continuă să nu își primească pensia, chiar dacă ne apropiem de finalul anului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carent de smecher jpg
trandafiri istock jpg
apartament colaj pixabay jpg
Cetatea Enisala din Dobrogea Foto Ciprian Mihai Facebook
slabire pixabay jpg
slobozia locuinte pentru tineri FOTO Faceb/PM Feteşti
hoteluri capsule jpg
Orasul Cluj Napoca, toamna  Foto Primăria Cluj Napoca Facebook (9) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net