Trucul genial care ne poate scăpa rapid de mirosul de pește din casă! Toate gospodinele cu experiență îl știu

Celor mai mulți dintre noi ne place peștele, iar deja știm cu toții cât de sănătos este acesta, mai ales somonul. Însă, indiferent de cât de gustoasă este carnea de pește, există un motiv pentru care mulți dintre noi ezităm, atunci când ne gândim să o gătim: mirosul care rămâne după ce o prăjim! Din fericire, există un truc ingenios care ne poate scăpa ușor de problemă!

Mirosul de pește poate persista destul de mult în casă
Mirosul de pește poate persista destul de mult în casă

Celor mai mulți dintre noi ne place peștele, iar indiferent care ar fi varietățile și rețetele noastre favorite, cu toții putem menționa măcar și un singur preparat pe bază de pește care ne place. Însă, mai mult ca sigur că fiecare dintre noi am fost în situația de a prăji câteva bucăți de pește pentru prânz, iar seara, când intrăm în bucătărie, încă suntem loviți de acel miros greu și atât de specific.

Din fericire, nu trebuie să renunțăm la o masă atât de sănătoasă din cauza acestui motiv! Există un truc ingenios care ne poate scăpa de problemă, iar pentru a-l pune în aplicare nu ne trebuie decât două ingrediente ieftine, pe care cu siguranță că deja le avem în casă: apă și oțet!

Cum scăpăm de mirosul de pește

Iar partea cea mai bună atunci când vine vorba despre acest truc este faptul că îl vom putea pune în aplicare foarte ușor! Mai precis, tot ce trebuie să facem este să punem aproximativ 4 căni de apă într-o oală, alături de un sfert de cană de oțet de mere.

Mai departe, această soluție trebuie amestecată și pusă la fiert, în timp ce prăjim peștele. În mod normal, ar trebui să observăm că oțetul va absorbi mirosul puternic de pește, iar întreaga problemă va fi rezolvată! Desigur, este important și să ținem cât mai multe geamuri deschise!

Peștele este foarte bun pentru sănătate

Carnea de pește are nenumărate proprietăți benefice pentru sănătate, motiv pentru care vom putea găsi o mulțime de diete care recomandă consumul mai des de pește. Specialiștii ne spun că ar trebui să consumăm pește măcar de două ori pe săptămână, iar somonul este, de departe, cel mai bun pentru organism, cât și cel mai delicios.

Somonul conține vitamina B12, grăsimi omega-3, cât și potasiu. Mai mult decât atât, în acest pește vom găsi și seleniu, care ne poate susține sistemul imunitar și poate reduce riscul de a dezvolta anumite tipuri de cancer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net