Testul de inteligență pe care puțină lume îl poate rezolva! Doar geniile găsesc mărul ascuns în doar 13 secunde

La prima vedere, poate părea o provocare destul de simplă! La urma urmei, cât de greu poate fi să găsim un măr ascuns printr-o mulțime de roșii? Ei bine, după ce vom vedea imaginea de mai jos ne vom da seama că, de fap, provocarea este mult mai dificilă decât am crezut inițial!

Doar geniile pot găsi mărul în doar 13 secunde
Doar geniile pot găsi mărul în doar 13 secunde

În față avem o provocare, aparent, destul de simplă: să găsim mărul ascuns printre roșii, în numai 13 secunde. Iar după cum vom putea observa imediat, roșiile din acest desen sunt destul de simple, foarte aproape una de cealaltă și sunt, practic, identice.

Pentru a putea găsi mărul ascuns printre acestea, va trebui să fim atenți la detaliile cele mai mici, deoarece doar așa vom putea găsi diferența dintre aceste roșii și mărul ascuns!

Astfel de provocări sunt tot mai populare pe Internet

Probabil că deja am observat cu toții că astfel de iluzii optice sunt acum foarte răspândite pe Internet. Este posibil chiar să avem și noi prieteni, ori colegi, care profită de pauze de-a lungul zilei pentru a rezolva astfel de provocări vizuale amuzante.

Iar provocări de acest gen nu doar că sunt o modalitate plăcută și ușoară de a ne relaxa oricând, dar sunt și foarte utile pentru a ne putea testa atenția la detalii. Astfel, mintea noastră poate rămâne ageră de-a lungul zilei, cu ajutorul testelor de acest fel.

Iar în privința mărului ascuns printre aceste roșii, dacă tot nu ați reușit să îl găsiți, răspunsul se află puțin mai jos!

Unde se află mărul ascuns

Rezolvarea testului
Rezolvarea testului

După cum putem vedea, mărul se află în josul imaginii, în partea stângă. Iar, practic, diferența dintre acesta și roșiile din jur nu este dată de formă, ci de o mică diferență de culoare, care este foarte ușor de ratat.

Însă dacă vă numărați printre cei care au avut probleme cu această iluzie optică, nu aveți de ce să vă faceți griji! Pe Internet putem găsi nenumărate alte provocări de acest gen, care vă vor ajuta să vă antrenați atenția la detalii! Mai mult decât atât, doar foarte puțini oameni reușesc să găsească mărul în numai 13 secunde!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Valbanera in dry dock in Barcelona jpg
image png
Acolo au ajuns procurori şi criminalişti, care fac măsurători şi cercetări, astfel că traficul este restricţionat în continuare jpeg
bani femei 8 martie jpg
symi insula grecia jpg
piata bm1 foto angela sabau jpg
elev scoala jpg
test sarcina pixabay jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net