Cât costă o noapte de cazare pe litoral, în luna august? Prețurile au crescut amețitor

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja am ajuns în luna august, iar nenumărați români încă se află în vacanță, ori urmează să plece în concediu în această perioadă. Din păcate, românii care ajung pe litoralul țării noastre în această perioadă vor fi nevoiți să scoată din buzunar sume tot mai mari de bani, pentru cazare.

Prețurile de pe litoral sunt mai mari în august
Prețurile de pe litoral sunt mai mari în august

Deja am ajuns și în ultima lună de vară, iar în această perioadă, undeva în jur de 100.000 de turiști sunt așteptați pe litoralul țării noastre. Din păcate, cei care vor ajunge aici pentru a se bucura de câteva zile libere vor fi nevoiți să plătească mult mai mult pentru cazare!

Cum deja am ajuns în vârf de sezon, prețurile au explodat, iar cei care au ales să își petreacă vacanța în această lună se vor confrunta cu prețuri mult mai mari.

Prețurile au explodat pe litoral

Cu toate acestea, se pare că cele mai multe unități de cazare sunt ocupate la gradul maxim, iar cei care nu și-au rezervat încă camere fie au avut surpriza de a nu mai găsi nimic disponibil, ori au fost nevoiți să plătească mult mai mult.

În ciuda prețurilor crescute, românii ajunși pe litoral au plătit oricât a fost nevoie pentru a se putea bucura de o vacanță de vis alături de cei dragi. Iar indiferent dacă vorbim despre cazare, ori despre prețurile la mâncare, costurile în luna august sunt ceva mai ridicate.

Cât costă o noapte de cazare pe litoral

Mai precis, la un hotel de 4 stele, turiștii de pe litoral vor fi nevoiți să plătească undeva între 400 și 800 de lei pe noapte. Iar dacă ne dorim ceva mai mult confort, trebuie să știm că prețul la un hotel de 5 stele pornește de la 1.200 de lei pe noapte.

Astfel, românii care și-au amânat vacanța în iunie și iulie acum vor fi nevoiți să plătească ceva mai mult, dacă vor să petreacă câteva zile pe litoralul Mării Negre. Iar nu doar costurile pentru cazare sunt mai ridicate în această perioadă, ci și cele pentru mâncare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Valbanera in dry dock in Barcelona jpg
image png
Acolo au ajuns procurori şi criminalişti, care fac măsurători şi cercetări, astfel că traficul este restricţionat în continuare jpeg
bani femei 8 martie jpg
symi insula grecia jpg
piata bm1 foto angela sabau jpg
elev scoala jpg
test sarcina pixabay jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net